Érdekes világ

Nem volt hajlandó válaszolni a PestiSrácok munkatársának kérdéseire Baranyi Krisztina az ATV-ben

Kirobbant a botrány a stúdióban, még Kárász Róbert gyógyszere is elgurult… „Megfogadtam, hogy propagandamédiának, ócska fizetett propagandistáknak soha nem nyilatkozom.”

A műsor Szigorlat nevű részében két műsorvezető és egy meghívott, más médiumnál dolgozó újságíró szokta kérdezni az interjúalanyokat, péntek reggel pedig az ATV a PestiSrácoktól hívta be Szalai Szilárdot, hogy kérdezze velük Baranyi Krisztinát, Ferencváros polgármesterét. Baranyi azonban nem volt hajlandó Szalainak válaszolni.

„Kicsit kellemetlen helyzetbe hoztak engem, én régóta hangoztatom és megfogadtam, hogy propagandamédiának, ócska fizetett propagandistáknak soha nem nyilatkozom, úgyhogy most sem fogom ezt tenni.

Hirdetés

Én nem tudtam, hogy ön itt lesz, és ha tudom, akkor nem jövök el”

– mondta Baranyi Szalainak, amikor az arról próbálta kérdezni, mi a helyzet a ferencvárosi rezsiszámlákkal.

„Csodálom is, hogy ez a televízió egyáltalán beenged ebbe a stúdióba ilyen embereket, akiknek az újságíráshoz, a szakmához nulla közük van, folyamatosan, mindenféle gátlás nélkül hazudoznak és csúsztatnak”

– tette hozzá a polgármester.

Krug Emília műsorvezető ugyan próbálta menteni a helyzetet azzal, hogy elmondta, az ATV minden oldalról igyekszik kérdezőt és politikust is meghívni, de Baranyi erre csupán annyit válaszolt:

„ez nem oldal, nem sajtó, hanem propagandatermék”.

Kárász Róbert, a másik műsorvezető szerkesztői szabadságra hivatkozott, majd arra kérte Baranyit, hogyha kérdést tesznek fel neki, ne minősítsen, hanem válaszoljon, azonban a polgármester hajthatatlan volt:

A számlákkal kapcsolatos kérdésre ekkor ugyan válaszolt, de amikor Szalai újra kérdést tett fel neki, csak hallgatott. Kárász ekkor jelezte, hogy életében nem volt ilyen helyzetben.

„Szerintem nem én teremtettem ezt, engem ide meghívtak”

Hirdetés

– mondta erre Baranyi.

Íme: