Misztikum

Ősi idegen bázis nyomai a Bucsecs hegységben? Anunnaki eltörölt nyomai Erdély peremén?

Ez az emberiség történetétek legjelentősebb felfedezése lehet, mely mindent újraírhat. Kidobhatjuk a töri könyveket? A hegy belsejében lévő üres tér nem volt összhangban a külvilággal, és úgy nézett ki, mintha intelligens lények belülről faragták volna kifelé. Egészen biztosan nem egy barlang volt…

Ezt a cikket eredetileg 2010 Nov. 30-án közölték le. 2013 májusában javítva újra kiadták.

2003 nyarán a (Bucegi), vagy Bucsecs-hegység egyik felderítetlen részén a Román Információs Szolgálat (SRI) titkos egysége, a “Nulladik Osztály” egy korszakalkotó felfedezést tett, amely alapvetően megváltoztathatja az emberiség sorsát.

Hirdetés

Az USA kolosszális diplomáciai nyomást gyakorolt a román kormányra, amely a felfedezéseket fel akarta tárni az egész világ számára.

A felfedezések jelentősége elég bonyolulttá kezdett válni az Illuminátus világrenddel való kölcsönhatás következtében, akik módot kerestek az irányítás átvételére mind a felfedezés helyszinét, mind a közös román-amerikai expediciót tekintve.

Cezar Brad, a különös jelenségek szakértője és a román állam részéről a művelet vezetője volt a hőse annak a sokkoló műveletnek, mely a Bucegi hegységben történt.

Brad emlékezetes körülmények között találkozott egyszer az Illuminati vezető képviselőjével, egyszer pedig egy felső Bilderberg taggal.

2002-ben egy, a Pentagon által földfelszini kémkedésre használt, bionikus elven és alakhullámokon működő felfedezett egy különálló egységet a Bucsecs-hegységbe

A hegy belsejében lévő üres tér nem volt összhangban a külvilággal, és úgy nézett ki, mintha intelligens lények belülről faragták volna kifelé. Egészen biztosan nem egy barlang volt.

Két fő energetikai blokkot mutatott ki a szatellitfelvétel. A határvonalak nem természetes energiából álltak.

Az első olyan volt,mint egy energia-fal, mely meggátolja az alagútba való belépést.

A másik egy kupola vagy félgömb alakú volt, és az alagút szembelévő végén helyezkedett el, közel a hegy közepéhez.

Hirdetés

A kutatók biztosak voltak, hogy a kupola belsejében valami egészen fontosat fognak felfedezni.

Alapos tudásuk volt a felfedezés eredetét illetően, és legalább egy elem létezéséről tudtak a nagy félgömbterem belsejében.

Az alagút és a kupola különös módon azokhoz a kő-formációkhoz volt igazítva, melyek “Bábel” és “ Bucegi szfinx” néven ismertek.

A Pentagon csapat megjegyezte, hogy a félgömb alakú energiagát ugyanolyan frekvencián és formán rezeg, mint a korábban, Bagdadban (Irak) felfedezett csúcstitkos földalatti szerkezet.

Röviddel a felfedezés után kitört az iraki háború, és pár hónap után az amerikaiak hozzáférést kaptak a térség legnagyobb titkához, melyről az irakiaknak tudomásuk sem volt.

A felfedezést a legenda szerint eltusolták, nem lehetett legalábbis többé hivatalos információkkal rendelkezni arról, hogy folytak-e további kutatások, és hogy azok pontosan milyen eredményekkel zárultak.

A mai napig különféle “mendemondák” vannak arról, hogy ez egy Anunnaki bázis lehetett.

Már amennyiben elfogadjuk a paleoasztronautika elméletét, mely szerint az ősi Földet idegen civilizációk kozmonautái látogatták, sőt, egy Anunnaki nevű faj hosszabb ideig “megszállta” a bolygót, tulajdonképpen ők voltak a fajunk teremtői.

Az egész bolygón hátrahagyták a nyomaikat, melyek ma több ezer éves, a régészeink és mérnökeink által megmagyarázhatatlan épületekben mutatkoznak meg.

A történethez még az is hozzátartozik, hogy a régészeti döbbenetet, a talált dolgokat hogyan is tusolták el.

Az USA elnöki hivatala ellenőrzés alá akarta vonni a titkos bázist és az egész műveletet. A román politikusok, akik semmit nem tudtak a folyó titkos műveletről, pánikba estek.

A Pentagon tábornokokat tájékoztatták, hogy Washington sürgős tanácskozást követel.

VIII. CSAT (Legfelsőbb Védelmi Tanács) Szükségtanácskozása

A Legfelsőbb Védelmi Tanács (CSAT) szükségülése nagy hullámokat kavart a Nulladik Osztály szimpátiáját illetően. A legtöbbüket megrázta a kapott hir.

A CSAT úgy határozott, hogy folytatják a kutatást, de a Nulladik Osztály teljes felügyelete alatt. Leltárt is kellett készíteni a Nagy Járatban talált összes tárgyról.

Bukarestből vegyes parancsok jöttek. Többórás tanácskozást követően arra döntöttek, hogy a felfedezést nyilvánossá teszik az egész világ számára. Néhány CSAT tag vehemensen tiltakozott a döntés miatt.

IX. Romania Hivatalos Nyilatkozata

Amikor az ameriaki diplomácia értesült arról, hogy Románia felfedi a felfedezéseket, minden káoszba keveredett. Órákon belül az USA leállitotta a pénzügyi tranzakciókat Romániával. Románia szükségállapot kihirdetésére készült a Bucegi Hegységben és a fővárosban.

A Bukarestbe érkező amerikai és román hivatalnokok közötti megbeszélések tolmács nélkül zajlottak. Az amerikaiak hevesen, kiabáltak és fenyegetőztek a románokkal.

Vezető tudósok és kutatók lettek meghívva a világ minden tájáról tanulmányok végzésére. De ami a legfontosabb, hogy az emberiség távoli múltjáról és valódi történelméről lebbentették volna fel a fátylat, mely tudvalevőleg hamisitvány, amint Cézár azt tanúsította a Nagy Járatban,

Az USA reakciója azért volt oly brutális, mert a felfedés azonnal meghiúsította volna a világ feletti globális befolyásukat és hatalmukat.

Eredeti angol szöveg:  
http://humansarefree.com/2010/11/another-true-history-chapter.html#A-

Forrás és fordítás: Dombi Katalin

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.