Misztikum

Ősi portálok, istenek kapui – egyes civilizációk ezek használatával virágoztak fel, mások buktak alá

Rengeteg feljegyzés létezik nyom nélkül eltűnő népekről, kámforrá váló hadseregekről, a semmiből feltűnő utazókról… Mindezekre magyarázatként szolgálnak a múltunkból “kitörölt” kapuk.

Az ősi portálokról számos más későbbi kultúra is megemlékezik.

Ezekről a helyekről úgy írtak a történelem során, mint olyan kapuk, melyeken keresztül az ősi istenek a mi világunkba léptek át.

Hirdetés

Olyan látogatókról tettek említést, akik kámforrá váltak, majd újra elő kerültek ezekből az átjárókból, és amelyekből olykor egész hadseregek szivárogtak át a mi, emberi világunkba.

Akik a “túlsó” világ lényeivel szövetséget kötöttek, birodalommá nőhettek azzal, hogy tudták, melyik ősi kapu a bolygó melyik részére “nyílik”…

Sehol a világon egyetlen ilyen sem maradt meg, mégis tudni lehet létezésükről különféle feljegyzésekben, vagy faragásokon találtak róluk ábrázolásokon.

Ennek szintén ijesztő okai lehettek a múltban.

Ezeken az ősi kapukon keresztül ugyanis más világok lényei is átjöhetek.

Alapvetően nem az emberiség építette őket, legalábbis a legelső kaput nem.

Az ősi istenek adták át az első kapuk létrehozása után, hogy az emberek, a legősibb kultúrák képesek legyenek a maguk portáljait megépíteni.

Ezen portálok stratégiai jelentőségűek voltak: az Istenek nyersanyagokat, és egyéb technológiát küldhettek át ezeken keresztül.

A portálok azonban már ettől kezdve is időzített bombák voltak egy Földért folytatott jövőbeli háborúhoz…

Hirdetés

A régészek egy része – akik nyitottak a paleoasztronautika és az ősi idegenek elméleteire – úgy vélik, valamiféle vallási rituálé részei lehettek ezek a portálok a stratégiai jelentőségük, és logisztikai funkciójuk mellett.

Faragásaik zömmel gyilkos teremtményt – mérges skorpiót, támadó vadkant, bősz oroszlánt – ábrázolnak.

Az kapuk őrzői vagy totemállatai lehettek ezek a fenevadak, akik megvédték a világunkba belépő lényektől a Földet.

Ma több kapu nyomairól tudunk: Egyitpomban a gízai Nagy piramis alatt is található egy ilyen kapu állítólag, valamint Göbekli Tepe alatt, ahol már geomágneses letapogatással fel is fedezték a portálokat “kiadó” kőköröket, egymásba ágyazva.

Sokak szerint pedig az Angliában található Stonehenge is egy ilyen, egykor működő portál lehetett.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.