Misztikum

Ősi űrhajót találtak egy 5000 éve érintetlen barlangban Afganisztánban?

Állítólag amerikai katonák találtak rá a földönkívüli technológiával épített ősi szerkezetre.

Az ügyet próbálták eltusolni, de néhány részlet napvilágra került a szivárogtatások hatására.

Mi az igazság az úgynevezett Afganisztánban talált Vimana körül?

Hirdetés

Fontos hangsúlyozni, hogy a hírt nem erősítették meg, ugyanakkor cáfolni sem cáfolta senki.

Ráadásul a múltban több legendáról bizonyosodott meg, hogy komolyabban is volt valóságalapja…

Ennek fényében érdemes nézni az itt leírtakat.

Egy korábban felbukkanó hír szerint egy ősi űrhajót, vagy valamiféle repülő szerkezetet találtak meg Afganisztánban, amerikai katonák egy csoportja.

A helyszín ismeretlen, akárcsak a pontos időpont,d e annyi bizonyos, hogy az afganisztáni háborúk során történtek a később titkosított események.

Egy 5000 éve érintetlen valamit, ami szemmel láthatóan egy szerkezet volt, méghozzá mesterséges, és hatalmas méretekkel rendelkezett.

A hírek szerint jelentések láttak napvilágot, bár ezeket nem tették a széles nyilvánosság előtt közzé, csak néhány szkennelt oldal található meg, ezek eredete is ismeretlen.

Ezen titkos jelentések számolnak be róla, hogy pontosan mit is talált az a 8 amerikai katona, akik részt vettek a felfedezésben.

A megtalált szerkezet körül egyfajta különös energiapajzsot észleltek, mintha még mindig működőképes lett volna.

Hirdetés

Ezen eleinte nem is tudtak áthatolni, fizikailag tartott távol mindenki az 5000 éves roncstól.

A jelentés utólagos fejtegetése szerint az ősi technológiával felvértezett roncs egyfajta időbuborékban, vagy valamiféle időcsapdában lehetett, mert bár megkopott állapotban volt, mégis bizonyos értelemben újszerűnek látszott.

Egyesek szerint ez a szerkezet nem más volt, mint egy Vimana, ahogyan az ősi Indiában hívták az égi istenek “szekereit”.

Ezek olyan szuperfejlett technológiát alkalmazó hatalmas űrhajók voltak, melyek a távoli kozmoszba is képesek voltak elröpíteni az utasaikat.

Az indiaiak az égből hozott tudást használták fel az űrhajók építésekor, vagyis egyértelmű a földönkívüliek szerepe a Vimana szerkezetek megépítésében.

A védikus iratok említést tesznek egy leviatán fajról, mely a Földre látogatott azokban az időkben, amikor a több hasonló irat is született. A kérdéses Vimanák nagy része is ekkor épülhetett.

Az egyik ilyen dokumentum, a Sifrala tényszerűen számol be arról, hogy Indiában miféle szerkezetek épültek. Gömbök, helikopter-szerű repülőgépek, sugárhajtású űrhajók.

A dugattyús repülőgépek már az ókorban megjelentek, sok-sok ezer évvel azelőtt, mint bárki gondolta vagy sejtette volna.

Ez azért kapcsolódik a hírhez, mert egyes információk szerint a megtalált szerkezet egy ilyen Vimana volt.

Végül a 8 katona miután több jelentést is leadtak a kormánynak, váratlanul eltűnt. Mindenki.

A jelentés nem tér ki arra, hogy mi történhetett velük, de sokak szerint őket is csapdába ejthette a roncs körül kialakul 5000 éves időbuborék.

A jelentés többi oldala titkosítva van, illetve nem is kerültek napvilágra, vagy a fennmaradt részletek zavarosan fogalmaznak – állítják bennfentesek.

Egyes feltételezések szerint egyébként az afganisztáni háborúnak valójában a rengeteg olaj mellett az volt a másik célja, hogy ezt a jelentést, ügyet, felfedezést kivizsgálják úgy, hogy a világnak ne tűnjön fel, hogy az amerikaiak egy ősi technológia feltárásán dolgoznak.

Bármi is az igazság, a titkosított akták közül nem kerültek elő további ehhez hasonlók.

A történet vagy igaz, vagy nem, de amit megtanulhattunk az ehhez hasonló történetekből, az az, hogy sokszor nagy igazságok rejlenek a hihetetlennek tűnő sztorik mögött… melyekre olykor csak évtizedek múltán derül fény.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.