Misztikum

Rejtélyes fények áradtak egy féreglyukból a Catalina-sziget felett – VIDEÓ 

Egy másik dimenzióra, vagy egy rejtett univerzumra nyílt kapu? – VIDEÓ

Úgy tűnik, hogy egy felvételen izzó vagy villogó fények látszanak az égen a Catalina-sziget felett, Dél-Kalifornia partjainál.

A sziget feletti égbolt és a szélesebb partvidék már régóta UFO spekulációk tárgya, és az évek során számos észlelésről számoltak be.

Hirdetés

A légierő tapasztalt pilótái állítólagos UFO-észlelésekről számoltak be olyan fényes tárgyak formájában, amelyek az ember alkotta járművek számára elérhetetlen sebességgel mozognak.

Tavaly kapitányok és egy korábbi F-18-as pilóta hozták nyilvánosságra, hogy órákon át elnyúlt körökben vagy „versenypályákon” mozgó fényeket láttak az égen, miközben Japánból és Hawaiiról repültek.

Egy fotón ezután a ködös égbolt látható, a jobb felső sarokban pedig egy látszólag tiszta folt tűnik fel, amelyben fények egy csoportja jelenik meg.
Harris hozzáteszi:

„A kutatók nem gondolják, hogy pusztán csillagok.” Matthew Szydagis, a jelenséget vizsgáló egyik kutató „nagyon furcsának” nevezte a még mindig rejtélyes esetet.

A Catalina-szigeten és annak közelében észlelt jelenségek növekvő száma közepette a kutatók felvetették egy féreglyuk vagy átjáró lehetőségét, amely a földönkívüli élet számára hozzáférést biztosít a Földhöz.

Dr. Michio Kaku, az elméleti fizika professzora azt állítja, hogy az észlelés kapu lehet más világokba.

Hozzátette, hogy a fénycsoport egy másik univerzumhoz tartozhat – azonban azt is felveti, hogy egy lyukas felhő is lehet, egy olyan jelenség, amely ilyen látványt eredményezhet, amikor a felhőben lévő víz hirtelen megfagy vagy elpárolog.

A The Log, Catalina hivatalos hajózási és halászati hírlapja szerint a legkorábbi észlelés a sziget közelében 1982-ben volt, amikor egy UFOészlelésről számolt be egy család, amely 1982 június 15-én hajózott a Catalina-szigetre.

A Mutual UFO Network Witness Reporting Database 72642-es számú ügyében idézett tanúvallomásban a szemtanú mostohaapjával és anyjával Catalinába hajózott, amikor este 8 óra körül az anyja kiabált, hogy nézzen át a kikötő felőli oldalon.

Hirdetés

A szemtanú azt mondta:

„Odanéztem, és láttam, hogy egy hatalmas, megvilágított tárgy mozog gyorsan a víz alatt. Körülbelül 5 percig tartott, csak az egyik oldalon haladva, majd a másikon keresztirányú mintával.

Nyugat felé hajóztunk, távolodva tőle, ahogy kelet felé haladt. Soha senkinek nem mondtam el, és mi sem beszélünk róla.”

„Az objektum 15 méter hosszú, kör alakú volt, és olyan fényes, mint amit soha nem láttam,” – mondta a szemtanú. „A szüleim a nyár után abbahagyták a vitorlázást.”

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.