Érdekes világ

Gyermekevő elit: emberáldozatok a csillogás mögött, avagy a Sátán Vatikánja uralja a világot? 

Egyre abszurdabb információk látnak napvilágot azokról a modern kannibálokról, akik állítólag öltönybe bújva, milliárdosként irányítják az egész világot. Tényleg Egy szűk, de annál “betegebb” asztaltársaság rabja az emberiség?

Gyermekeket rendelnek “megenni”?

Robbant a bomba, és igazak lehetnek a népszerű, de abszurd összeesküvés elméletek az ember zabáló, gyerekeket feláldozó gazdag elitről?

Hirdetés

Bár az elmélet hemzseg a feltételezésektől és nagy része abszurd, igazolhatatlan, mégis sokan hiszik és gondolják, hogy lehet valami mögötte.

Az egész Pesty László beszédével indult nemrég a tévében:

Állítása szerint Pesty László már egy éve tényfeltáró munkát végez etikus hackerekből álló csapatával a dark weben nemzetközi pedofilhálózatok után kutatva.

Az ATV Csatt című műsorának vendégeként azt állította, hogy elsősroban a weben – ahogy ő mondja – “vadásznak” a pedofilokra, illetve a nemzetközi pedofilhálózatokra.

“Ez nem egy életbiztosítás. (…) a nemzetközi pedofilhálózatokban óriási pénz mozog, és nem is csak szexualitással kapcsolatos a tevékenységük, hanem bizonyos esetekben gyermekszerv-kereskedelemre is kiterjed”. Állítása szerint

találtak egy kanadai milliárdost, aki megrendelt Délkelet-Ázsiából egy hatéves kisfiút, de nem szexuális célra, hanem megenni.

A kijelentés sokkoló volt és leellenőrizhetetlen. Pestynél az ember csak legyintene az ember, hogy biztos nagyokat mond, vagy megint részeg, vagy elment az esze.

Mostanság ugyanis meghökkentő politikai és egyéb kijelentésekre vetemedett már, például arra, hogy a magyar politikai elitről durva dolgok derülhetnek ki nevekkel együtt egy hónapon belül.

Adrenokróm, véráldozat és sátánista szeánszok Hollywoodban és a politikai legfelsőbb köreiben?

Ahhoz, hogy az egész jelenséget megértsük, fontos tisztában leni a neten ezzel kapcsolatos, ehhez nagyon hasonló elmélettel.

Hirdetés

A népszerű konteó ugyanis azt mondja, hogy a hollywoodi elit adrenokróm-rituálékat rendez titokban a színfalak mögött és valójában a kivételes sztárok, hírességek azért maradnak az átlaghoz képest fiatalabbak, mert fiatalok vérével járó kezelésekben vesznek részt.

Ehhez pedig emberi áldozatok kellenek – állítják az elmélet hívei.

A QAnon néven ismert amerikai konspirációhívők egyik elmélete szerint a főleg demokrata politikusokból álló „deep state” (mély állam) egy titkos pedofil-hálózatot működtet, hogy az elrabolt gyerekek véréből egy adrenokróm nevű hormonszármazékot kinyerve megfiatalítsák magukat vagy épp kikúrálják magukból a koronavírust.

A történet – a népmesékhez hasonlóan – úgy folytatódik, hogy belovagol a hős fehér lovon, és lesújt a démoniként leírt Gonoszra. A QAnon-verzióban a kannibál demokratákat (természetesen) Donald Trump állítja meg

írja a Népszava is.

Természetesen mindebből egy szó sem igaz, de legalábbis soha egyetlen bizonyítékot sem sikerült erre az egészre bárkinek is felmutatnia.

Ugyanakkor vannak érdekes morzsák, melyeket nem szabad eltagadni.

A valóságuk ugyanis sokkal bizarrabb és sötétebb, mint a legijesztőbb krimi…

A Vérvád működik?

A vacsorára szánt gyerekeket cukorkával a házába csalogató, a falu végére vagy az erdőbe kiközösített vasorrú bába történetét is egyre meséljük.

A vérvád közel áll ahhoz, amit – annak ellenére, hogy teljes hülyeségről beszélünk – „tökéletes történetnek” lehetne nevezni.

A narratíva gerince évszázadok óta mit sem változik; a rengeteg történetmesélő az évezredek alatt a hallgatóság reakcióit figyelve kotyvasztotta ki a lehető leghatásosabb formulát.

Ugyanakkor ott van egy kulcsfigura, Jeffrey Epstein, aki valóban belekeveredett érdekes dolgokba, és vallomástétele előtt öngyilkos lett a saját cellájában, amit sokan azóta is erős gyanakvással fogadnak.

Mint ismert, Epstein számos olyan “túrát” szervezett gazdag és befolyásos embereknek, ahol kiskirúak nyújtottak különféle szolgáltatásokat.

Az Epstein 167 társát és áldozatát érintő dokumentumokat közel négy évvel a kegyvesztett pénzember halála után adják ki, melyekben András herceg neve mellett más közszereplők is feltűnhetnek

-írta az Index még 2023 tavaszán.

András herceg mellett a listán ott lehet Alan Dershowitz, harvardi jogász professzor – akit Giuffre szintén már megvádolt szexuális zaklatással.

Az egyik ilyen személy – akit ügyvédjei közszereplőnek neveztek – azért került be a dokumentumok közé, mert szerepelt Epstein „Fekete Könyvében”, amely több mint 1000 híresség, politikus és üzletember telefonszámát tartalmazta.

A jeleség tehát sajnos nagyon is létezik, ahogyan abban is van igazság, hogy ezek az emberek hálózat szerűen működnek.

“Összefújja a szél, amit össze kell”, ahogyan mondani szokták.

Azonban a vérivó, gyermekeket molesztáló, csecsemő evő érinthetetlen sátánista elit képe feltehetően csalk az összeesküvések világából ered.

Éppen elég nagy baj, hogy amíg ezekkel foglalkozunk, a ténylegesen ördögi emberek köztünk járnak…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!