Misztikum

Rejtélyes piramis erők: Tesla megfejtette az egyiptomi technológia és a szabadenergia titkát?

Senki sem gondolná, hogy a legendás tudósnak bármi köze van a piramisokhoz, pedig egy építész megfejtette nemrég, hogy Tesla bizonyos értelemben újra felfedezte a piramisok erejét adó szabad energiát.

Kapcsolat Nikola Tesla és a gízai Nagy Piramis között

Azt az energiát, melynek birtokában voltak az egyiptomiak, de nem tudták az ókorban teljes mértékben kihasználni az erejét és annak előnyeit.

Ugyanakkor számos történelmi és régészeti nyom utal rá, hogy Egyiptom sokkal fejlettebb technológiával rendelkezett, mint azt a mai modern régészeti tudományágak állítják.

Hirdetés

Ez az ősi, évezredeken átívelő titok a Földet behálózó, végtelen energiát biztosító éterre világít rá.

Sok régész és építészmérnök felvetette már azt, hogy a gízai fő piramis máshogy nézhetett ki,a teteje ugyanis meg van bontva és nem teljes.

Valójában egyesek úgy vélik, hogy nem az idő koptatta el a felső részt, hanem valamit szándékosan távolítottak onnan el.

mégpedig egy hatalmas, fémötvözetből készült gömböt, mely vezette az éterből kinyert energiát, és mely Tesla egyes találmányaiban is kulcsszerepet játszott később.

Tesla ugyanis ugyanarra jött rá, mint az egyiptomiak több ezer évvel ezelőtt: hogy hogyan lehet végtelen energiát nyerni látszólag a “semmiből”.

Szabad és tiszta energia az ókorban

Miguel Perez elmélete szerint a gízai nagy piramis nem volt más, mint egy óriási energiatermelő ősi erőmű. Egy olyan technológián alapuló szerkezet, mely képes volt a lebegőbe emelni a tetején elhelyezett gömböt.

A gömbnek az lehetett a funkciója, hogy a kozmosz energiáit összegyűjtse, amit a piramisba vezettek le különféle csöveken, optikai kábeleken keresztül, egy hatalmas gépezetbe a Király kamrájában.

Az építész szerint maga a gömb 2,7 méteres átmérővel rendelkezett, és a Kheopsz-piramis elkészültét követően került fel annak legtetejére.

Valódi és tiszta energiát tudtak vele kinyerni a kozmoszból, mely egész Egyiptomot elektromos árammal láthatta el.

Az áramot azonban nem használták mindenhol, csak egyes kijelölt helyeken, és bizonyos technológiákra.

Hirdetés

Matematikai “kódok”, összefüggések és maga Tesla

Hosszas elemzésnek vetették alá ezeket az ősi helyszíneket.

Az elemzés a kutatók számára lehetővé tette az 51,48 fokos dőlésszógének meghatározását, a platform tanulmányozását, amely összefügg a kör kerületében a pí értékével, és a piramis csúcsának magasságát, amely 277,778 könyök, ami egyenlő az 1 millió és a 3600 hányadosával.

A piramis eredeti területe közel 100.000-szeres volt egy prímszámnak, ez azt is feltételezi, hogy sokkal korábban tisztában voltak ezzel az egyiptomiak, mint bárki más.

Tesla sokat tanulmányozta a piramisokat, és tudta, hogy egy gömb volt a tetején a Kheopsz-piramisnak.

Ezen az elven tudta megalkotni saját Tesla-tornyait, melyekről szintén azt beszélték, hogy végtelen energiát tudtak előállítani.

Tesla találmányát a CIA is próbálta megkaparintani

Nem véletlenül nem lett soha semmi végül Tesla találmányából, és félreállítása mögött is leginkább ez a titok állt.

Akkoriban a földből kezdtek apránként építkezni majd hatalmas profitokra szert tenni a nagy energiaipari cégek.

Képzeljük csak el, milyen nagy érvágás lett volna számukra, ha Tesla “berongyol” a közvéleménybe azzal, hogy az éterből ingyen lehet energiát előállítani…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!