Spirituális

Spirituális bizonyíték van rá: a macska az asztrális őrangyalod, véd a negatív energiáktól, gondoskodik a lelkedről

Döbbenetes hatásai vannak annak, ha macskát tartasz! Ti tudtatok ezekről?!

A macskák különleges és varázslatos lények, akik rendkívüli és egyedi energiával rendelkeznek. Ezért kering körülöttük számtalan mítosz, legenda, babona és népi történet.

A világ számos kultúrájában hosszú évszázadok óta él a hiedelem, hogy a macskák különleges kapcsolatot teremtenek a spirituális és paranormális világgal.

Hirdetés

Az emberek gyakran hiszik, hogy a macskák igazi gyógyítók. Fajtájuktól és színüktől függetlenül különleges gyógyító energiával rendelkeznek, melyet teljesen önzetlenül az emberek javára fordítanak – állítja a themindsjournal.com.

Képesek érzékelni a gazdájuk testében az érzékeny vagy beteg pontokat, és a problémás területekre helyezkednek, hogy segítsenek a gyógyulásban.

A tudósok azt is kimutatták, hogy a macskák simogatásának terápiás hatása van.

A fizikai érintkezés és a macskához való szeretetteljes viszony segíthet az érzelmi gyógyulásban, hozzájárulhat a mentális stressz csökkentéséhez, és segíthet a nyugalmunk visszaszerzésében, valamint feloldhatja a feszültséget, szorongást és szomorúságot.

A macskákról köztudott, hogy rendkívül tiszták és precízek a higiénia terén. Emellett lelki energiájuk is tiszta, ezért tartják róluk, hogy képesek elnyelni a negatív energiákat, különösen akkor, ha a macska és a gazda között mély, feltétel nélküli szeretet van.

A macska testén való simogatás jótékony hatásait érezhetjük az érintés során, és a macska gyakran veszi komolyan a védelmező szerepét. Figyel az otthonra és a családra, de vigyáz a kinti területekre is, amelyeket felfedez kóborlásai során.

Minden macska saját egyéniséggel, viselkedéssel és egyedi fizikai tulajdonságokkal rendelkezik. Éleslátásuk és intuíciójuk mellett érzékenyek a környezetükben zajló eseményekre és ingerekre.

Állítják, hogy 9 életük van, és rendkívül fejlett érzékeik vannak, beleértve talán a hatodik érzéküket is, amely segít érzékelni a gazda félelmét, valamint az emberek és más macskák energiáját.

Ha valaki macskarajongó, valószínűleg otthona is otthont ad egy cicának. Észrevehette már, hogy a macska néha fix pontokat bámul a térben, vagy izgatott lesz egy bizonyos helyiségben, próbálva felhívni a figyelmet.

Hirdetés

A hiedelmek szerint a macska ilyenkor negatív energiát észlel, amitől megpróbálja megvédeni a gazdáját és az otthonát.

A parapszichológia világában azt mondják, hogy a macskáknak saját aurájuk van, egy erőteljes és egyedi energia, amely lehetővé teszi számukra a negatív energiák érzékelését és ellensúlyozását.

A themindsjournal.com szerint, ha a macska boldog és dorombolva simogatja a lábadat, akkor pozitív energiát oszt meg veled, tehát ne kergesd el.

Azt hirdetik, hogy a macskák jelenléte növelheti az otthoni harmóniát és jólétet, mivel olyanok, mint egy kozmikus rezgéscsatorna, amely pozitív energiát sugároz az otthonba.

A macskák kiválasztják azokat a területeket a házban, ahol élni szeretnének, vagy ahol szükségük van tisztításra.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.