Érdekes világ

Zöld goblin szerű alak jelent meg egy nyilvános eseményen: több ezer szemtanú látta a saját szemével a bizarr lényt

Na ezt magyarázza meg valaki!

Egy nagyon furcsa valami tette látogatását egy nyilvános eseményen ami hatalmas port is kavart.

Az amúgy is gyakran kétes hírforrásokból táplálkozó közösségi média oldalakat ellepte a hír, hogy a földönkívüliek már köztünk járnak.

Hirdetés

De miről is van pontosan szó?

Egy zöld goblin szerű alak jelent meg az adott eseményen, a hír pedig úgy terjedt el, hogy a reptilián idegenek az emberi társadalomba beépülve figyelik meg a fajunkat.

A valóság ennél egy csöppet egyszerűbb és a magyarázat sem annyira izgalmas.

Bár a díjátadók általában csodálatos alkalmat kínálnak a hírességeknek, hogy bemutassák legszebb kinézetüket, egy zöld kobold a vörös szőnyegen az Emmy-díjakon úgy tűnt, hogy ellopja a reflektorfényt.

Most, hogy véget ért a 2024 Emmy-díjak, úgy tűnik, van egy fő beszédtéma, amiről az emberek még mindig nem tudnak túllépni.

Nem egy olyan tévéműsort emelek ki, amely elvihette volna a díjat, de nem tette meg, hanem arról, hogy ki volt az a zöld kobold, akit a nézők a vörös szőnyegen láttak kószálni.

Most nem túlzottan kritizálom az egyik sztár megjelenését, hanem arra hívom fel a figyelmet, hogy valaki valójában egy furcsa koboldkosztümben jelent meg, zöld ruhában, hosszú orral és hegyes fülekkel.

„Ha az Emmy-díjak szerették volna fokozni a speciális effektek élményét, azt mondanám, hogy sikerült; az a ‘zöld kobold’ cameó biztosan mindenkit beszédesre sarkallt. Ez valóban teljesen új dimenziót ad az ‘elvárt vendégjelenéseknek’”, írta egy felhasználó az X oldalon.

„Elnézést, de valaki beszélhet a zöld koboldról, aki az Emmy vörös szőnyegén volt”, tette hozzá egy másik.

Hirdetés

Miután elterelte a figyelmet a többi díjazott hírességről, végre elárulták azt a választ, amire az emberek kétségbeesetten vártak.

Szóval, ki volt a smink és a szokatlanul bizírr mű protézis mögött?

A kobold személye valójában RuPaul’s Drag Race sztárja, Princess Poppy volt.

Poppy, az Entertainment Weekly-nek adott interjújában, elmagyarázta a mutatvány mögötti okokat.

„Pontosan az ellenkezőjét akartam megtenni annak, amit elvárnak tőled, amikor egy ilyen eseményre mész. A jó ízlést akartam felforgatni a feje tetejére”, mondta.

Ez kétségtelenül igaz, biztosan nem számítottam volna arra, hogy egy koboldot fogok látni az életem során, pláne egy díjátadón.

„Főként trollnak-haragnak akartam lenni. Olyan sokkoló akartam lenni, hogy egyszerűen csak meg kell nézned – a lehető legrosszabb értelemben”, folytatta.

A műsor rajongói látszólag támogatták a vörös szőnyeges választást, és elismerően nyilvánították ki a sztárt a közösségi médiában.

„Princess Poppy annyira komolytalan, hogy zöld koboldként jelent meg az Emmy-díjakon”, írta egy felhasználó.

„Ébredés zöld koboldra az Emmy híreknél… Princess Poppy, mindig híres leszel”, dicsérte egy másik rajongó.

„Princess Poppy, zöld koboldként jelent meg az Emmy-n, az eddigi legjobb dolog”, tette hozzá egy harmadik.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.