Egyéb

Stephen Hawking megdöbbentő dolgot mondott az emberiségről és a földönkívüliekről és az egyházról – ez a végső, NAGY titok a mindenségről?

Ezt magyarázza meg valaki…! Ez a feje tetejére állíthatja a világunkat.

Vajon a néhai Stephen Hawking, mint a világ nem csak leghíresebb, de legelmésebb fizikusa mit gondolt arról, hogy mi vagy ki alkotta meg a mindenséget?

Isten és a mindenség kérdése

Ez egy olyan dolog volt, ami nagyon sokáig titokban maradt és Hawking professzor halála után több pletyka is keringett arról, hogy a fizikus megdöbbentő dolgokat tárhatott fel a mindenséggel és annak alkotójával kapcsolatban.

Hirdetés

Mindezt tehette annak ellenére, hogy egy meglehetősen sötét, már-már ijesztő véleménye volt arról, hogy a mindenség, és így mi is Isten művei vagyunk-e.

Elmondta, hogy közel vagyunk ahhoz, hogy bekövetkezzen az, ami mindenki életét megváltoztatja majd.

Ez alatt pedig nem csak a földönkívüli élet felfedezését, hanem “Isten” a tudomány általi megértését is értette.

Stephen Hawking tudós- fizikus ugyanis biztos volt benne, hogy nagy valószínűséggel léteznek idegenek az Univerzumban, sőt nem csak más bolygókon, de csillagok belsejében és a csillagközi térben is létezhet élet.

Vezető tudósunk azt vallotta, hogy az idegenek leigáznának és rabszolga sorsba hajtanának minket, ezért nem javasolt a kapcsolatfelvétel. 

Stephen Hawking szerint mindössze egy vagy két generáción belül megtalálhatjuk az idegeneket.

Ebből pedig lassan eltelik egy generáció.

Vagyis közel vagyunk a fordulóponthoz.

Mint már felvetette, ennek a találkozásnak kétesélyes kimenetele lesz, de abban biztos, hogy még vagy a mi életünkben, vagy a következő generáció életében az idegen civilizációk nyomára akadunk.

Hirdetés

Szerinte ez az első kapcsolatfelvétel nem olyan lesz, mint a filmekben látott kapcsolatfelvételek.

Jön az első kapcsolatfelvétel egy másik fajjal

Sokkal egyszerűbb lesz, sokkal “unalmasabb”, ha lehet így fogalmazni.

Bizonyosságot fogunk nyerni, hogy vannak mások is rajtunk kívül, de feltehetően nem leszünk képesek a hatalmas kozmikus távolságok miatt közvetlenül kommunikálni a másik világgal.

Egy rádiójelet fogunk majd fogni, vagy egy távoli exobolygón találunk olyan jeleket, melyek egy civilizáció jelenlétére utalhatnak.

A felfedezés az egész emberi jellemet, a világhoz való viszonyulásunkat át fogja formálni.

Mindenkire óriási hatással lesz az egyén szintjén is eza felfedezés, és a vallások hitéleti válsággal fognak szembenézni.

Nem minden vallás fogja tudni jól kezelni majd a helyzetet, ezért milliók fognak elfordulni, és ateistává válni, de lesznek, akiket pont ez fog megerősíteni a hitében.

A Vatikán már elkezdett felkészülni

Elmondása szerint a katolikus egyház, és maga az elmúlt 10 év pápái már érezhetően eltolódtak ebbe az irányba, és felkészítették az egyházat és a híveket arra az esetre, ha bizonyítást nyerne, hogy más lények is élnek az univerzumban.

Már maga II. János Pál pápa is úgy gondolta, hogy lehetetlen, hogy mi legyünk az egyetlen értelmes élet az univerzumban.

Minden bizonnyal az egyházon belüli irányváltás kikényszerített a tudomány által. 

Azonban csak így élhetnek túl, ha egy olyan világba csöppen a hit, ahol Isten más lényeket is teremtett.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!