CímlapsztorikÉrdekes világ

Szerintetek normális az ilyen?! Milyen időket élünk, te Jó Isten?! VIDEÓ

Döbbenetes…

A 2023-as év utolsó hajnalán egy ismeretlen tettes a Bács-Kiskun megyei Dunavecse egyik körfogalmánál megrongálta a Medjugorjei Szűzanya szobrot.

Az elkövető több alkalommal megütötte a fejrésznél az alkotást, aminek következtében a szobor feje letört, írta meg a Police.hu rendőrségi honlap.

Hirdetés

A tettes elfogása érdekében nyomozócsoport alakult.

A térfigyelő kamerák felvételein a nyomozók látták, hogy egy férfi követte el, és a testalkatán kívül a hozzávetőleges magasságát is megállapították.

Ezután a település valamennyi kamerafelvételét ellenőrizték a rendőrök.

Videó:

A férfiról készült videókat a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányságon dolgozók és a város polgárőrei is megnézték, mindezt annak reményében, hátha ezen minimális információkból nyomra bukkannak.

Az egyik kunszentmiklósi rendőr javaslata alapján egy dunavecsei családhoz mentek ki az egyenruhások. Kiderült, az ott élő férfi gyanúsítható a december 31-ei rongálással.

A gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

Ráadásul a megalapozott gyanú szerint a férfi tavaly május 19-re virradóra is megrongálta a Szűzanya-szobrot, ekkor a szobor fejétől a mellkasáig terjedő része, illetve a bal karja teljesen letört.

A Kunszentmiklósi Járási Ügyészség vallási tisztelet tárgyának megsemmisítésével elkövetett rongálás miatt indítványozza a román férfi letartóztatását.

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.