CímlapsztorikÉrdekes világ

Tényleg irányított mátrixban élünk – mind rabszolgái vagyunk egy mesterségesen épített rendszernek!

A tudósok és a világ hírszerző ügynökségei megdöbbentő dolgot állítanak.

A világ leggazdagabb tech-milliárdosai állítólag tervet eszeltek ki arra, hogy “kimenekítsék” a mátrixvilágból az emberiséget…

Mi az igazság a szimulációról, melyben ténylegesen vagyunk…?

Hirdetés

Tudósok és oknyomozó újságírók egy meglehetősen szürreálisnak hangzó, mégis könnyen lehet hogy igaz elméletet állítottak fel a világunk eredetéről, annak létezésének okáról.

magyarázatot adott arra a koncepcióra, hogy az emberiség egy mátrixba ragadt, amelyet egy ismeretlen eredetű fejlett mesterséges intelligencia hozott létre.

Sőt, azt mondják, hogy ez az MI esetleg gonosz vagy talán őrült.

Most, amikor a globális helyzet egyre bizarrabbnak és irracionálisabbnak tűnik, és a pénzügyi rendszer összeomlik, ideje megvizsgálni ennek a témának a bizonyítékait.

Ennek oka az, hogy ha ez igaz, akkor az emberiség felszabadításának egyetlen módja az, hogy legyőzzük ezt a gazember mesterséges intelligenciát.

Az első alkalommal, amikor az MI elméletéről meséltek nekem, a gnosztikus illuminátusok egyik nagymesterével találkoztam.

A neve Alexander Romanov volt, és a korábbi sakk világbajnok, Bobby Fischer toborozta.

Romanovot elküldték hozzám, hogy kapcsolatot létesítsen az illuminátusok és az ázsiai titkos társaságok között.

Azt mondta, hogy az illuminátusokat Püthagorasz görög matematikus hozta létre Atlantisz elpusztítására válaszul.

Hirdetés

Azt mondják, hogy Atlantisz a Földközi-tenger középső részén (valószínűleg a minószi civilizáció) volt, amelyet i.e. 1600 körül egy vulkánkitörés és szökőár pusztított el.

Az ókori görög illuminátusok úgy gondolták, hogy bármilyen entitás is okozott oly sok pusztítást, az gonosz volt, és meg kellett buktatni. Más szavakkal azt hitték, hogy ennek a világnak a szenvedése és nyomora csak akkor ér véget, amikor a teremtőjét megdöntik.

Ez az egész dolog őrültségnek hangzik. De Romanov előre figyelmeztetett bennünket a Japán elleni nukleáris és szökőár terrortámadás terveire, 2011. március 11-én.

Ezt a támadást az NSA, a japán katonai hírszerzés és mások a kazár maffiához, elsősorban olyan emberekig követték vissza, mint Peter Hanz Kolvenbach jezsuita tábornok és Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök.

A kazár maffia viszont azt állítja, hogy a parancsokat egy olyan entitástól kapják, amelyet ők Istennek tartanak.

A következő ember, aki a bolygót irányító szélhámos mesterséges intelligenciáról beszélt, egy Paul Laine nevű ember volt, aki a Pentagon “kecskebűvölő” pszichikus hadosztályának tagja volt.

Laine, egy nagyon magas rangú szilícium-völgyi oligarchával (akinek a személyazonosságát titokban fogom tartani, hogy megvédjem őt) azt mondta, hogy a Pentagon Védelmi Hírszerző Ügynöksége szintén arra a következtetésre jutott, hogy valamiféle MI-vel van dolgunk.

Ők azt állították, hogy valami akadályozza, hogy az emberiség elhagyja a Földet, és hogy az űrkutatást az 1970-es évek óta leállították.

Egy másik forrás, amely megerősítette ezt a következtetést, a Majestic 12 csoport egyik utolsó túlélő tagja volt, amelyet Harry Truman volt elnök hozott létre az UFO-k és más megmagyarázhatatlan jelenségek tanulmányozására.

Ez a forrás azt is mondta, hogy az MJ12 arra a következtetésre jutott, hogy az UFO-kkal kapcsolatos összes esemény végül egy mesterséges intelligenciához vezethető vissza.

Annak az oka, hogy ezt most hozom fel az, hogy a NASA tisztviselői szintén kapcsolatba léptek velem, hogy elmondják, hogy az utóbbi időben valamiféle rendellenesség megváltoztatta az ő szavaik szerint “a valóság szövetét”. Ennek köze van az Antarktiszon folyó szigorúan titkos tevékenységekhez.

A japán katonai hírszerzési források szerint ez mind valamilyen módon kapcsolódik az úgynevezett folyamatban lévő “koronavírus” járványhoz. Az év elején expedíciót küldtek az Antarktiszra, amely közvetlen bizonyítékokat fedezett fel az Egyesült Államok és Kína közös titkos műveletéről.

A japán expedíció leszállását látszólag a “koronavírus” miatt akadályozták meg. Azonban a következő fényképet készítették egy kínai hajóról, amely a NASA Antarktiszon található McMurdo kutatóállomása közelében található. A beszámolójuk szerint a hajón egyértelműen valamilyen HAARP technológia látható.

A japánok néhány videó bizonyítékot is tudtak mutatni a skaláris technológiáról és a NASA tevékenységéről, melyet a bázison dolgozó legénység egyik tagja mutatott nekik.

A személyzet ezen tagja azonban nem volt hajlandó beszélni a bázison végzett munkáról.

Ezt követően a szaúdiak segítséget kértek az oroszoktól. Az oroszok különleges haditengerészeti expedíciót küldtek Kirill orosz ortodox pátriárka vezetésével, hogy szállítsanak valamit, állítólag “Gábriel bárkáját” az Antarktiszra.

Oké, szóval mi köze van ennek a koronavírushoz és a pénzügyi rendszerhez? Nos, egyrészről Mekkát most már teljesen elzárták a világtól, és lakosainak többsége állítólag “koronavírussal” fertőzött.

A probléma az, hogy ha bármelyik kórházba látogat az ember, akkor meggyőződhet arról, hogy a “koronavírus” nem létezik. Valami más folyik itt.

Mi a helyzet a pénzügyi rendszerrel? Mindenekelőtt a pénzügyi rendszer gyökereiben annak a döntésnek a folyamatát jelenti, hogy fajként mit fogunk tenni a jövőben. Sok éves (évtizedes) kutatás, amely az 1980-as évek közepén kezdődött a Bank of Japan sajtóklubjában dolgozó ifjú riporterként, arra a következtetésre vezetett, hogy a pénzügyi rendszert a legfelső szinten (nyugaton) a monoteizmus irányítja.

Ezek a monoteisták “jó pásztoroknak” gondolják magukat. Ez egy olyan engedelmes létre késztet bennünket, mintha egy állatfarmon élnénk.

A kazár Henry Kissinger egykor azt mondta: (az idézetet azóta törölték az internetről) “A jövőben az átlagember számára ugyanolyan lehetetlen lesz ellenünk lázadni, mint egy birkának fellázadni egy gazda ellen”.

Amikor 2009-ben meglátogattuk a P2 (ma már P3) szabadkőműveseket Olaszországban, azt mondták nekünk, hogy ők irányítják a monoteizmust (kivéve a lázadó muszlim frakciót). Azt is elmondták, hogy a parancsokat “a galaxis szívében élő entitástól kapják, amely gamma-sugarak útján kommunikál velük.”

Ez furcsa dolog, de előre megmondták nekünk, hogy el fogják távolítani XVI. Benedek pápát, valamint Silvio Berlusconi olasz miniszterelnököt, és meg is tették.

Amikor a japánok úgy döntöttek, hogy 2010-ben fellázadnak azzal, hogy nem tisztelik tovább a monoteista hierarchiát, 2011. március 11-én a Fukushimában végrehajtott támadással büntették meg, ahogy a gnosztikus illuminátusok megjósolták.

Tehát mit jelentene, ha ez az ősi családokból álló csoport, akik állítólag egy más világból származó entitástól kapják a parancsokat, elveszítenék a hatalmat?

Ha az emberek megszereznék a pénzügyi rendszer irányítását, akkor megváltozna az egész történet, amelyben bolygónk él. Csak gondoljunk vissza a háború utáni időszakra, a Szovjetunió és a nyugat közötti hidegháború történetére.

Akkor egy végtelen háború volt az úgynevezett terror ellen. Most ez az úgynevezett világjárvány elleni küzdelem, vagy pedig egy Kína elleni háború. A közös téma a félelem és a konfliktus. Oszd meg és uralkodj.

Ha visszavennénk a saját jövőnket eldöntő folyamat irányítását, akkor lenne néhány csekély dolog, amit megtehetnénk.

Az egyik egy hatalmas kampány lenne a halál és a betegség megszüntetésére. Senki sem (vagy egyébként többségünk) nem akar megöregedni és meghalni. Miért fojtják el aktívan a halhatatlansággal kapcsolatos kutatást?

Ehelyett inkább a halhatatlanságra és az örök ifjúságra kellene fókuszálnia kutatásaink nagy részének.

Néhányan azt mondják: “de akkor elfogyna a hely.” Tehát a másik dolog, amit mindannyian szeretnénk, az, hogy jobbá tegyük ezt a bolygót azáltal, hogy növeljük az életterünket és az élet teljes hosszát. Ideális esetben megkezdhetjük a világegyetem gyarmatosítását.

Ez lehetővé tenné emberek milliárdjainak, hogy bolygók millióira eljussanak. Rengeteg hely van számtalan halhatatlan ember számára az univerzumban.

Ha nem tudjuk gyarmatosítani az univerzumot, akkor elkezdhetjük a sivatagok és sarkvidéki régiók zöldebbé tételét, és élettel való megtöltést. Létrehozhatunk föld alatti élőhelyeket és felhasználhatjuk az eltávolított földet a talajjavításra.

Elkezdhetjük a génjeink fejlesztését is, okosabbá, erősebbé, gyorsabbá téve magunkat stb. A jelenleg rendelkezésre álló genetikai technológia azt jelenti, hogy néhány ember dönthet úgy, hogy fejlődik.

Egyesek úgy módosíthatják magukat, hogy vízi életmódot folytathatnak, hogy az emberek gyarmatosítsák az óceánokat (tiszteletben tartva és javítva a meglévő tengeri életet). Mások szárnyakat növeszthetnek és repülhetnek.

Az emberek lázadása a kazár uralkodók ellen és a saját sorsuk eldöntésére gyakorolt hatás összességében hasonlít a kambriumi robbanáshoz. A kambriumi robbanás előtt a Földön több milliárd évig az élet csak mikroszkóp alatt volt látható.

A legtöbb, ami szabad szemmel leginkább látható volt, az a barna iszap. Aztán hirtelen az élőlények szó szerint billiószor nagyobbak lettek.

Ideje újra megtenni. Az ősi rendszer irányítói harcolnak és elbuknak a bolygó felszabadításának ezen folyamatában. Ez a “valóság szövetének” megváltoztatása, és a régi mátrix irányítói kétségbeesetten küzdenek, hogy ezt megakadályozzák.

A legfontosabb az, hogy megszerezzük a pénzügyi rendszer irányítását. Ezért harcolunk, és a trófea már majdnem a kezünkben van.

Ha elvesszük tőlük az irányítást, akkor azok többségének, akik ezt olvassák, lehetősége lesz évezredeken át élni, vagy akár még hosszabb ideig. Az utolsó központok, amelyeket meg kell szerezni, az Róma, Washington DC, Bázel és Tel Aviv.

Benjamin Fulford

Forrás: UjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.