Misztikum

Titokzatos mesterséges struktúra Kalifornia partjainál: ufó bázis lehet a víz alatt?

Az elképesztő struktúra valóban létezik, bárki által leellenőrizhető.

Azt egyelőre senki sem tudja, hogy pontosan micsoda, de nagyon sokatmondó egyesek szerint az, hogy a hatóságok túlságosan is sokat titkolóznak a struktúrával kapcsolatban.

És helyben mindenféle kutatási vagy feltárási munkálatok meg vannak tiltva, de még merülni sem lehet…

Hirdetés

A Kaliforniai partoktól nem messze, Malibu környékén akadtak rá egyes amatőr geológusok a Google Earth rendszerében egy hatalmas kiterjedésű víz alatti anomáliára.

Sokak szerint egyértelműen mesterséges eredetű, és feltehetően egy vízalatti titkos bázis lehet.

Mivel az elmúlt években a környéken gyakran láttak az égen táncoló fényeket, nappal pedig szokatlan, repülő korongokat, melyek sok esetben a víz alá merülve tűntek el, így az a feltételezés kapott szárnyra, hogy egy földönkívüli bázis lehet a mélyben.

Ha valóban így van, akkor a közel öt évtizede keresett legendás bázist, vagy annak maradványait sikerült megtalálni.

Az elmúlt évtizedek fotókkal bizonyított környékbeli ufóészlelései alapján sejtették, hogy a földönkívülieknek valahol a környéken lehet egy bázisuk.

Az 1950-es, 60-as, 70-es években az emberek gyakran láttak repülő csészealjakat Malibu partjainál a vízből felbukkanni, vagy éppen lesüllyedni.

Azonban a hatóságok a bejelentéseket nem vették túl komolyan, inkább az akkoriban divatba jövő hallucinogén anyagok, illetve az országban tapasztalható ufóhisztéria számlájára írták a tudománytalannak minősített eseteket.

Akiknek túl nagy volt a szája, és sok információval rendelkeztek, egyszerűen jobb belátásra térítették őket, vagy örökre elhallgattatták.

A környéken rengeteg a megoldatlan baleset és eltűnés, de történtek olyan gyilkosságok is, melyek lezáratlanok maradtak.

Hirdetés

A plató 2,1 km x 4 km nagyságú, és 10 kilométerre van a Malibu partjaitól. Számos hatalmas pillér is jól felismerhető rajta.

Maga a bejárat több mint 800 méter széles, és 200 méter magas. A bázis tetejének vastagsága pedig 150 méter.

Még egy atomtámadásnak is simán ellenállna.

Az építésének ideje nem ismert.

Csak annyi biztos, hogy nem a modern kor kreálmánya, hiszen egy ekkora komplexum építése a helyieknek mindenképp feltűnt volna.

Egyes feltételezések szerint ez is azt bizonyítja, hogy a bázis nem emberi eredetű, hanem valamikor több ezer évvel ezelőtt idegen fajok építhették, és a bázis még talán ma is működik, hiszen sok a megmagyarázhatatlan égi aktivitás napjainkig is a területen.

Sőt, titkos katonai forrásai szerint az amerikai hadsereg is tud a rejtélyes bázisról, és jó pár alkalommal meg is látogatták azt tengeralattjárókkal.

Sőt, az az elképesztő feltételezés kering, hogy a földönkívüliek és a hadsereg együttműködése keretében pedig 100 családot be is telepítettek a bázisban található városba, hogy kölcsönösen tanulmányozhassák egymás technikáját, és tudást cseréljenek…

Ha ez valóban így van, akkor nem fogják csak úgy felfedni magukat és ezt a titkos kooperációt.

Amikor majd az emberi faj magasabb szintre lép, és készen áll arra, hogy kilépjen saját árnyékából, akkor egy nagy felfedés keretében mindent nyilvánosságra fognak hozni egyes összeesküvés elméletek szerint.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.