CímlapsztorikÉrdekes világ

Tóth Gabi: “Én egy hívő csaj vagyok” Eldöntötte hogy véget vet kapcsolatának!

„Elhatároztam, hogy amikor hazajövök, akkor én ezt lezárom”

Tóth Gabi véget vetett a kapcsolatának, méghozzá hihetetlen hirtelenséggel.

Szite köpni-nyelni nem tudott a párja.

Hirdetés

Nemrégiben Krausz Gábor után Tóth Gabi is exkluzív interjút adott a Mandinernek.

Az énekesnő arról beszélt, hogy nagycsaládra és több gyerekre vágyik. Hozzátette, nem akarta, hogy a kislánya azt lássa, hogy olyan házasságban él, amiben boldogtalan.

Kiderült, hogy a kislánya nem volt vele szenteste, mert előtte covidos volt, és arra várt, hogy végre negatív tesztet produkáljon.

„Amikor felépültem, újra együtt tudtam lenni Hannival. Az apukája is nagyon rendes volt, mert rögtönözni kellett. Amikor kiderült ez a betegség, gyorsan összerittyentett egy vacsorát a Hanninak”

– nyilatkozta az énekesnő.
Az énekesnő elárulta, hogy már a legelején érezte, hogy a házasságában valami nagyon nem oké:

„Alig egy éve voltunk együtt a Gáborral. Amikor megfogant Hannaróza, akkor jött a házasság is… Az elejétől kezdve voltak súrlódások, értékrendbeli súrlódások”

„Amikor elmentem Erdélybe, ott volt egy olyan furcsa élményem, amikor azt éreztem, hogy a zenében vagyok, azok között vagyok, ahol élet van, színek vannak, illatok vannak. Akkor elhatároztam, hogy amikor hazajövök, akkor én ezt lezárom”

– árulta el az igazságot Tóth Gabi, de hozzátette, hogy már az utazása előtt sem voltak jól a férjével, és végül nyár elején megszületett a végső elhatározás.

Sokan úgy gondolják, hogy hamarosan Papp Máté, az új aktuális párja is erre a sorsra fog jutni.

Hirdetés

Tóth Gabi ugyanis nagyon könnyen dobálja el magától az embereket és váltogat a kapcsolatok között.

Ti hogy látjátok ezt?

Mr. Fricskának is tényleg ez lesz a sorsa?

Én egy hívő csaj vagyok, aki ebben az értékrendbe és szellemben nőtt fel. Az egész családunk. Nagyon fontosak voltak a tradíciók, az ünnepek, az egyházi ünnepek

– tette hozzá Tóth Gabi, aki bevallotta, hogy ezeket a dolgokat valóban akkor mondta ki ilyen világosan és egyértelműen, amikor anya lett, de korábban is osztott meg bibliai idézeteket.

Az énekesnő szerint, ha ő egy más értékrendet vallana, akkor őt a „nők védőszentjeként” tartanák számon, mert ki mert lépni a házasságából.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.