CímlapsztorikÉrdekes világ

A fenekéből kiszívott zsírt töltötték vissza KŐgazdag Szandi ajkaiba? “Kész vagyok, minden meg van csinálva.”

Ezt nem fogjátok elhinni.

Vannak emberek, akik elég rossz példát mutatnak azzal, hogy teljesen átformáltatják plasztikai sebészekkel a saját kinézetüket.

Mindez ugyanis erős testkép zavart is okozhat a fiataloknál akik ezeket a celebeket egyfajta bálványnak tekintik.

Hirdetés

Ez alól Tuvic Alexandra sem kivétel, aki elmondta, hogy “most lett teljesen kész”, mintha csak valamiféle munkadarabként tekintene saját magára.

Tuvic első műtétjeire a 18. születésnapja utáni napokban került sor, az azóta eltelt évek alatt pedig például az orrát ötször műtötték, de még az intim tájékon is volt operációja.

Bevallása szerint a szilikon olyan számára, mint az oxigén, és összességében egy kisebb budapesti lakás árát költötte el plasztikai beavatkozásokra.

Azt mondja, nem érdekli a pénz, hiszen mindig is volt neki, és rengeteget költ különböző orvosi beavatkozásokra, ami nem csak plasztikát jelent… Igaz, mindez mostantól részben megváltozik.

„Kész vagyok!”

– jelentette ki nevetve a Ripostnak Szandi, akit nemrég a TV2 Kőgazdag fiatalok című műsorában ismerhetett meg a nagyobb nyilvánosság.

Mint mondta, „minden meg van csinálva, miért kérnék még nagyobb melleket, vagy karakteresebb arcot?”

„Félévente járok botoxra, de egyébként minden véglegesen van megoldva: az ajkaimba sem felszívódó anyagot tettek, az arcomat is saját zsírral töltötték fel.

Most várom, hogy majd a korosodás hozza a következő teendőket. De addig is, hála Istennek, erre nem kell költenem”

Hirdetés

– magyarázta Szandi.

Arról nincs pontos hír, hogy vajon mit takar az, hogy a saját zsírjával töltötték fel, éppen ezért elég vad találgatások kezdtek el megjelenni arról, hogy tulajdonképpen a fenekében lehetett annyi zsír, amit leszívva feltölthették vele az ajkait.

Ti mit gondoltok?

Honnan jöhetett az a kis saját zsír?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.