Érdekes világ

Tóth Gabi nem érti, miért támadják, szerinte semmi rosszat nem tett, hogy megcsalta férjét, kitálalt az ismerősi köre

Eldobod a hajad, miket mondott Tóth Gabi!

A média több forrásból is úgy tudja, hogy az énekesnő nem érti a rázúduló népharagot, ahogy azt sem, miért őt hibáztatják.

Sokak szerint ugyanis nem a válás tényével van a baj, hanem azzal, hogy Gabi meg sem próbálja titkolni a boldogságát, miközben a férjét megsebezte az elválás.

Hirdetés

Az ismerősi kör azt tapasztalja, Gabi nem érti, miért támadják őt olyan sokan.

Szerinte semmi rosszat nem tett, jelenleg nagyon boldog az új szerelmével, éppen ezért értetlenül áll az őt övező megvetés előtt

– tudta meg a Blikk egy ismerőstől.

Más ismerősök is azt állítják, hogy Gabi tényleg nem érti.

Egyesek pedig azt pletykálják róla már egy ideje, hogy pszichiátriai eset.

A pszichopatáknak vannak ugyanis hasonló tulajdonságaik:

Nem tanúsítanak megbánást szinte semmi kapcsán, ráadásul szintén megfigyelhető az a jelenség, hogy egy adott helyzet természetes számukra és “nem értik”, ha más felé durva bántást intéznek vagy megbotránkoztatnak.

Korábban egy szintén neve elhallgatását kérő ismerőse is elmondta, hogy az énekesnő, valóban úgy viselkedik, “mint akinek nincs teljesen ki a négy kereke”.

Egy Friderikusszal készíttet korábbi interjújában elejtett egy fél mondatot arról, hogy bipoláris személyiség, egyszer fenn és egyszer lenn.

Hirdetés

A bipoláris zavar (angolul: bipolar disorder, BD), más néven mániás depresszió (angolul: manic depression, MD) pszichiátriai kórkép, utalva a mánia (vagy hipománia, esetleg kevert fázis) és a klinikai depresszió (depressziós vagy egykedvű/levert hangulat) váltakozásaira, egy hosszabb időtartamon keresztül.

Sokak szerint egyértelműen ráillik Tóth Gabira, aki koncert közben képes pár másodpercre leállni meghatódni és sírni, majd ismét kiszólni a tömegbe a rosszakaróinak.

Ki mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!