Címlapsztorik

Tóth Gabi, szégyelld magad! A tévében képernyőn, kicsik és nagyok előtt ezt a tahóságot hogy engedhetted meg magadnak?!

Ennél már tényleg nincs lejjebb.. Ráadásul törvénybe ütközik?!

Tényleg nem akrámilyen pillanatoknak lehettünk tanúi szombaton a Sztárban sztár egyik adásában.

Tóth gabi ismét hozta az embernek a szekunder szégyenérezetet, de most nem a sértődgetései és a stúdióból való látványos kirohanásai miatt.

Hirdetés

A csatorna sikerműsorának negyedik válogatójának elején egy tehetséges, Angliából hazatért énekesnő produkcióját harangozták be, és bár kiderült, hogy a 25 éves Barta Sára tényleg különleges tehetséggel rendelkezik, sokakat inkább az döbbentett meg, amit a lány színpadra vonulása előtti másodpercekben láthattak, amikor a kamera a mesterek felé fordult.

A képsorok tanúbizonysága szerint Tóth Gabi valamiféle füstöt fújt ki a szájából, majd a kezével mintha kivett volna valamit egy henger alakú tárgyból.

Az internet hamar felbolydult: a nézők közül sokan észrevették a furcsa jelenetet, és többen arra a következtetésre jutottak, hogy Gabi úgynevezett hevítőrudas cigarettát szívhatott.

Az eszköz lényege, hogy a bekapcsolt hevítőrúdba egy apró, cigaretta formájú dohányterméket helyeznek, amit néhány percig ugyanúgy szívhat a használója, mint az igazi cigarettát.

És itt a BIBI!

Amellett persze hogy ömagában is tahóság.

A törvény ugyanis kimondja:

„Az információs társadalmi szolgáltatás keretében, a sajtóban és más nyomtatott kiadványokban tilos minden olyan, a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény szerinti kereskedelmi közlemény, amelynek célja, illetve közvetlen vagy közvetett hatása az elektronikus cigaretták és az utántöltő flakonok népszerűsítése”.

Vagyis szigorúan tiltott bármiféle médiatermékben bemutatni a dohányzást.

Hirdetés

A média fokozott érdeklődésére való tekintette kijelentette Tóth Gabi: nem dohánytermékkel füstölt a TV2 stúdiójában.

Nem dohányoztam, nem dohányzom, továbbra is mondom, hogy nem élek ilyen szenvedélyekkel. Énekesnő vagyok, és a legfontosabb így negyven felé, hogy a hangommal és az egészségemmel törődjek, ugyanis van egy csodálatos gyermekem, aki mindennél fontosabb

– közölte az énekesnő, hozzátéve: valamiféle vitaminos pipát szívott, amelyet „minden influenszer reklámoz”, de a márkájára nem emlékezett.

Értitek?

A márkára nem emlékezett…

Mindemellett a magyarázkodás is hagy némi kívánni valót maga után, de az, hogy mindezek ellenére a tévéképernyőkön keresztül kellett ezt ország-világnak látnia, az szinten aluli – állítják sokan.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.