Érdekes világ

Tóth Gabinak elment az esze, Krausz magához költöztette Hannarózát: döbbenetes fordulat

Tóth Gabi bevallotta, hogy bipoláris.

Amikor azt gondolná az ember, hogy nem lehet már, hogy újabb fordulatot tartogasson Tóth Gabiék válása, akkor mindig újra és újra meg tud lepődni.

Amíg Tóth Gabi Szentendrén romantikázik új szerelmével, addig Krausz Gábor a közös gyermekükkel, Hannarózával próbál minél több időt tölteni.

Hirdetés

Krausz Gábor lépett

Információink szerint a sztárséf jobbnak látta, ha egy ideig nála van a 3 éves kislány.

Tóth Gabi és Krausz Gábor viharos válása ismét új fejezethez érkezett, s mint egy jó krimiben, itt is egyre több titokra derül fény.

Többek között sok jel arra utal, hogy Gabi már az új szerelmével éli a hétköznapokat, a Fricska Táncegyüttes tagjával, Papp Máté Bencével.

Bár az énekesnő eddig nem beszélt új kapcsolatáról, a napokban több fotó is készült róluk, ahogy szerelmesen andalognak, s egy-egy kósza érintést is lencsevégre kaptak a szemfüles járókelők.

Tóth Gabi már beköltöztette szeretőjét a családi házba

Sőt, már a szentendrei közös otthon is a múlté, hiszen új lakója akadt a háznak. Annak a háznak, aminek falait áprilisban még a kis Hannarózával festette Krausz Gábor…

Az a pletyka járja, hogy Gabi már nem csak vendégül látja Szentendrén új kedvesét, de oda is költöztette a táncost.

A sztárséf közeli ismerőse szerint bár az énekesnő élvezi az új helyzetet, Hannarózának érthetően túl sok a változás, így Gábor jobbnak látta, ha egy időre magához veszi a kislányt.

Tóth Gabi bevallotta, hogy bipoláris

2015-ben adott interjút Fridinek (Friderikusz Sándor) Tóth Gabi, és egy árulkodó mondatot is elejtett:

Nagyon jól kezelte azt a fajta személyiséget, amilyen én vagyok. Mert lehet, hogy nyüzsgőnek látszom, de nagyon bipoláris tudok lenni. Nagyon magasan és mélyen élem meg a dolgokat. Nem depresszió ez, hanem ilyen világvége hangulat.

Hirdetés

A bipoláris az egy személyiségzavar.

A bipoláris zavart a köznyelv mániás depressziónak nevezi, és rengeteg tévhit, félreértés kapcsolódik hozzá. Egyesek bűnözőkkel azonosítják a betegséget, mások az őrület szinonimájának tartják, ám ezek általános tévhitek.

A bipoláris zavar kétpólusú, hangulati betegséget jelent. Az egyén életében lehangolt (depressziós) és felhangolt (hipomániás, azaz enyhén mániás, vagy akár súlyosan mániás) epizódok követik egymást – számolt be Dr. Dinya Zoltán pszichiáter.

Gyakran évekig csak depressziós időszakok jelentkeznek, míg egyszer megjelenik egy felhangolt, mániás periódus.

Krausz elvitte magával Hannarózát

Miután Gabi magához költöztette az új párját, Gábor jobbnak látta, ha magához költözteti ideiglenesen Hannarózát, hogy minél kevesebbet érzékeljen a szülei válásából, és próbál stabilitást biztosítani imádott gyermekének.

Úgy tudom, most egy darabig Gáborral lesz, aztán majd ha csillapodnak a kedélyek, meglátják, hogyan tovább

– kezdte a Borsnak az ismerős, aki úgy véli, Gábornak most Hannaróza biztonsága és boldogsága számít egyedül.

A sztárséf láthatóan jól érzi magát kislányával, ahogy Hannaróza is az édesapjával.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!