Érdekes világ

Tóth Vera a tévéből újra beolvasott az embereknek és a kommentelőknek: szerinte mind hülyék vagyunk

…mert számon kérjük rajta a válás miatt a keresztény “matyóbaba” és családanya szerepet amit ország-világ előtt játszott.

Tóth Vera őszintén beszélt testvére, Tóth Gabi válásáról, politikai szerepvállalásáról és a róla kialakult véleményekről. Az énekesnő nem kívánta felmenteni testvérért a történtek után.

A Megasztár egykori győztese sejtelmesen ugyan már üzent az embereknek húga válásával kapcsolatban, de részletesen még nem beszélt a botrányos szakításról.

Hirdetés

Vera most a Heti Jégbüfé című műsorban árulta el őszinte véleményét Tóth Gabi válásáról, és ha már ebbe belement testvére politikai szereplésvállalásáról is bővebben elmélkedett.

Értem én azt a szempontot, hogy ő a családot és az anyaságot, ennek a fontosságát hirdette… de ő tényleg így gondolta!

emelte ki testvéréről Tóth Vera, majd hosszasan bontogatta a Gabi válása körül kialakult botrányt a beszélgetés 20. perce után.

“Ő soha nem mondta magáról azt, hogy ő a Kárpátok Madonnája meg a Szűz Mária. Ezt valaki mondta róla. Ő ezt soha nem állította saját magáról, sehol egy újságban nem fogsz erről olvasni.

Azért a Gabival kapcsolatban egy elég erős karaktergyilkolás is történik, ami szerintem kimeríti az abúzus és a verbális bántalmazás fogalmát. Ezzel egy embert simán a szuicid hajlamokba lehet belekergetni.

És nem mentem fel! Mert minden ember hibázik, és ez az emberi életnek a része, hogy igenis hibázunk, és tudom, hogy ő, amit éppen amit kijelent, ő tényleg abban van.”

– állította Vera testvéréről, aki kiemelte, hogy Gabira különösen igaz, hogy néha éles váltásokat vezet be az életébe.

Arra is rátért, hogy mit gondol Gabi politikai szerepvállalásáról. Mivel sokan támadják Gabit azzal, hogy csak a pénzért tette, így erre is reagált: „még ha azért csinálta volna!”

De ahol nem feltétlenül muszáj, és nem a branded része, hanem az a branded része, hogy te a közönségnek énekelsz, és legyen az fekete, fehér, zsidó, keresztény, bármi, azt ne oszd meg, az a zenédet szereti, a zene a béke kulcsa, amiben megnyugszunk.

Hirdetés

Én nem azt mondom, hogy ne politizáljon, ne foglaljon állást egy zenész, de én nem tartom jó ötletnek.

Vera a beszélgetés során arra is kitért, hogy édesanyjukat nagyon megviseli az, ami most kisebbik lányával történik.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!