Érdekes világMisztikum

Ufó szállt le a Holloman légibázison és földönkívüliek sétáltak ki belőle amiről videó is készült – állítják

James Fox megdöbbentő kijelentésekkel sokkolta a nyilvánosságot. Elkezdődött a Nagy felfedés és a végső kapcsolatfelvétel?

Valami készülődik…?

James Fox filmrendező meglehetősen sokkoló dolgokat állít arról, hogy az amerikai kormány és a légierő már találkozott földönkívüliekkel.

Az első kapcsolatfelvétel titokban már lezajlott, hamarosan pedig újabb szintre lép és kezdetét veheti az ufós körökben már eléggé jól ismert és várt “Nagy felfedés”, vagy “kozmikus közzététel”.

Hirdetés

Ennek keretében fogják lényegében villanyosságra hozni a földönkívüli létformák és az ufók létezését.

A Moment of Contact filmrendezője, James Fox egy olyan anyag birtokába került, ami szupertitkos volt és ami bizonyíthat mindent, amit eddig sejteni véltek ufós körökben a földönkívüliekről és az ufókról itt a Földön.

Ufó szállt le a légibázison, majd idegen lények jöttek ki belőle

Állítása szerint ugyanis egy 1971 májusában történt incidens során egy ufó szállt le a Holloman légibázison.

A szerkezet landolását követően pedig idegen lényekj sétáltak ebből ki.

Fox azt mondja, hogy interjút készített ezzel kapcsolatban Sandlerrel és Emeneggerrel, és ők is úgy vélik, hogy létezik az UFO leszállásról készült filmfelvétel.

Rámutat, hogy ez Socorrotól nem messze történt, ahol Lonnie Zamora nagyjából egy évvel korábban egy hasonló alakú fehér hajót és lényeket látott egy UFO körül.

Nincs hivatalos feljegyzés arról, hogy az Egyesült Államok kormánya miért engedélyezte titkos UFO-felvételek készítését egy dokumentumfilmhez.

Úgy gondolják, hogy Nixon elnök kormánya azért tette ezt, hogy a tudomány területén erősnek tűnjön a közelgő 1972-es újraválasztási kampányban.

Emenegger elmondta, hogy a légierő tisztviselői azt ígérték neki, hogy megszerzik azokat a hiteles UFO leszállási felvételeket, amelyek az újmexikói Holloman légitámaszponton történtek 1971-ben.

Hirdetés

Ebben állítólag az látható, hogy az idegen látogatók kiléptek a hajóból, és találkoztak az
amerikai hadsereggel. A

nnak ellenére, hogy Emenegger szkeptikus volt ezzel kapcsolatban, a légierő biztosította őt arról, hogy a felvétel hiteles.

A katonaság egyik tisztviselője, Paul Shartle, aki az audio-video osztályért volt felelős, 1988-ban egy országos televíziós adásban Mike Farrellnek azt mondta,

hogy megnézett egy 16 mm-es filmet három korong alakú hajóról. Egyikük leszállt, a többiek pedig elrepültek.

“Láttam egy felvételt három korong alakú járműről, amelyek közül az egyik leszállt, kettő pedig elment. Úgy tűnt, hogy bajban van, mert egészen a földig ereszkedett.

Három lábra szállt le, egy tolóajtó kinyílt és megjelent egy rámpa, és három földönkívüli jött ki.

Embernagyságúak voltak.

Furcsa szürke arcbőrük és markáns orruk volt. Szűk nadrágot viseltek, vékony fejdíszt, amelyek kommunikációs eszközöknek tűntek, és a kezükben egy fordítót tartottak, ahogy elmondták nekem.”

-emlékezett vissza.

A földönkívüliek és az emberiség tehát már megtette a színfalak mögött az első lépéseket, de ezeket az információkat soha nem hozták nyilvánosságra, sem a felvételeket.

Titkos kooperáció zajlik a színfalak mögött?

Egyre biztosabb, hogy a kormányzatok hallgatnak arról, hogy mik a rendre felbukkanó objektumok a Föld légterében, de még mindig nem történhetett meg a nagy bejelentés, ez ugyanis sokkolná a társadalmat.

Az elmúlt 5-10 évben azonban lassan ugyan, de elkezdték csepegtetni a különféle információ csepegtetést a földönkívüli élet létezésével kapcsolatban.

A Nagy Felfedés tehát ezen elméletek szerint egészen biztosan végbe fog menni, és mindössze évekre lehetünk attól, hogy felkészült legyen a társadalom a teljes igazságra.

Ki mit gondol erről?

Tényleg óriási bejelentések tanúi lehetünk még a mi életükben?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.