Címlapsztorik

Újabb fordulat Galambos Lajcsi ügyében? Mégsem kattan a bilincs, mert ez már a végjáték?

Ahogy korábban írtuk, Galambos Lajosnak február 15-én kellett volna megkezdenie az áramlopási ügy miatti börtönbüntetését, ám a kiírt időpontban nem jelent meg a kijelölt intézményben.

Később kiderült, halasztási kérelmet nyújtott be, amit viszont elutasított a bíróság.

A zenész ugyan fellebbez ez ellen, de egyelőre úgy tűnik, hamarosan meg kell kezdenie a 3 év 6 hónapos börtönbüntetését, noha Galambos minden követ próbál megmozgatni, hogy az igazát bizonyítsa.

Hirdetés

Gyógyíthatatlan beteg vagyok. Ezért kaptam halasztást”

– nyilatkozta a zenész korábban.

Hétfőn délelőtt a Bors érte el telefonon, épp orvosi vizsgálaton volt.

„Túl részletesen nem szeretnék most erről beszélni, annyit azonban elmondhatok, hogy ez egy újabb vizsgálat, ami a jelenlegi egészségi állapotomat monitorozza, illetve egy terheléses vizsgálat, ami megmutatja, mennyit bírok most és mennyit fogok bírni a közeljövőben.

Ennek a vizsgálatnak az eredménye sok mindent befolyásolhat”

– mondta.

Egyes pletykák már egészen odáig mennek hogy azt pedzegetik, hogy ha mégis súlyos valóban az állapota Lajosnak, és ennek ellenére be kell vonulni a kecskeméti börtönbe, akkor könnyen lehet, hogy utolsó éveit a sitten tölti.

Ki mit gondol erről?

Galambos többek között a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjétől és Lovagkeresztjétől is megvált egy Novák Katalinnak címzett levélben.

Hirdetés

A borítékot kézzel írta meg, a feladóhoz a nevén és a címén kívül odarajzolt néhány hangjegyet, valamint odaírta:

„Szerbusz itt a Dáridó”.Galambos nemrég visszaküldte az összes állami kitüntetését, többek között a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjétől és Lovagkeresztjétől is megvált egy Novák Katalinnak címzett levélben.

A borítékot kézzel írta meg, a feladóhoz a nevén és a címén kívül odarajzolt néhány hangjegyet, valamint odaírta: „Szerbusz itt a Dáridó”.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.