Címlapsztorik

Egész éjjel egyedül volt a szélviharban: egy ország keresi a 6 éves Gergőt

Még mindig nem találják az eltűnt hat éves mözsi kisfiút: a gyermeket jelenleg is nagy erőkkel, több százan keresik! Csak reménykedni lehet a szerencsés kimenetelben! Mindenki imádkozzon!

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság tegnap a Facebookon osztotta meg a felhívást, hogy az eltűnt kisfiúról.

“Eltűnt Nyári Gergő Dávid. A 6 éves kisfiú ma (03.27.) délután öt óra körüli időben tűnt el Tolna-Mözs Temető utcai otthonukból! Gergő az emberekkel nem nagyon kommunikál, visszahúzódó!”

Hirdetés

– bejegyzésében a rendőrség, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a fiú eltűnésével kapcsolatban, értesítse a rendőröket a 06-74/501-106-os számon vagy a 112-es segélyhívón.

A Tolna vármegyei portálnak, a Teol.hu-nak Komlósiné Kiss Anet, a Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta, “a kisfiú úgy tudott kijutni az ingatlan területéről, hogy a viharos szél következtében kinyílt a kertkapu”.

Elmondta, hogy tegnap délután óta nagyon sokan, legalább száz ember keresi az eltűnt mözsi kisfiút, Nyári Gergő Dávidot.

Szilák Henriette elmondta: “a mözsi kisfiú eltűnéséről délután 5 óra körül érkezett bejelentés, előbb a rendőrség, majd fél hat körül a polgárőrség is megkezdte a keresést”.

A tolnai és szekszárdi rendőrökön és a polgárőrökön kívül a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület keresőkutyás egysége, valamint civilek, főként ismerősök is csatlakoztak a kisfiú felkutatásához – írták.

A kutatás a fiú lakhelyénél, a Tolnai utcában és környékén indult, majd ezután egyre távolabbi helyszíneken folytatódott.

A mözsi fő utca, a Szent István utca végén kezdődik a mözsi határ, itt is nagy területen zajlott a kutatás, ám egyelőre sajnos a kutatás nem vezetett eredményre.

A kutyás keresést a viharos szél ugyanis nehezítette.

A kutatást nemcsak a viharos szél, és a hideg idő, de az esőtől átázott, sáros talaj is nehezítette. Tolna-Mözsön az éjjel fagypont körül alakult a hőmérséklet

Hirdetés

– írta a portál.

Gergő megtalálásában a Facebookon is összefogtak. Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság által – az eltűnésről – közzétett bejegyzést néhány óra alatt már közel tizenötezren megosztották.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.