CímlapsztorikÉrdekes világ

Vakcinatapasz: jön a Fenevad bélyege, amit mindenkinek viselnie kell majd?!

Egereken már működik a „vakcinatapasz”, amit szúrás nélkül bárki felhelyezhet magának.

Vagy a kormányzatok fogják kötelező jelleggel felhelyeztetni, máskülönben teljesen ellehetetlenítik annak az életét, szabad mozgását és jogait, aki nem viseli a “fenevad bélyegeként” is hívott tapaszt?

Nem jár fájdalommal, ráadásul a hagyományos oltásokénál jóval erősebb immunválaszt válthat ki egy mikrotűs tapasz, amellyel az Észak-karolinai Egyetem és a Stanford Egyetem szakemberei kísérleteznek.

Hirdetés

A kutatók szerint a mikronedli tapaszok kifejlesztésének egyszerűsége és gyorsasága sokkal szélesebb körű használatot eredményezhet.

A hagyományos tűk teljes elkerülése mellett a tapaszok másik előnye, hogy önállóan is beadhatók, nem kell időpontot foglalni egy orvoshoz vagy nővérhez, hogy beadhassuk magunknak az injekciót.

És ami még fontosabb: a tapaszokat hosszabb időn át lehet viselni, így egyenletesen adagolja majd a megfelelő anyagokat a kellő immunválasz kiváltására.

Sokakat azonban aggodalommal tölt el az egész, ugyanis ezek a tapaszok akár Fenevad bélyegei is lehetnek.

Hiszen viselnie kell majd az embereknek, mivel a koronavírus szezonális vírus marad, azaz évente élnie kell majd mindenkinek az oltás lehetőségével.

Ez azt jelenti, hogy az oltás egyszerűen szükséges és kötelező lesz ahhoz, hogy valaki normális életet tudjon szabadon élni.

És valami hasonlót ír a Biblia a Fenevad bélyegéről is:

Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;

És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma. Itt van a bölcseség.

Hirdetés

A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.

(Jelenések 13,16 – 18)

Ez egy az egyben párhuzamot von sokak szerint a vakcina tapaszokkal.

Hiszen a jövőben ezek jelzik majd azt, ha valaki beoltott, vagy sem. Ma ugyanez a szerepe a védettségi igazolványnak.

A jövőben oltatlanul rengeteg jogkorlátozás éri az embereket: nem mehetnek moziba, étterembe, nem látogathatnak kórházakat, végső esetben pedig majd otthoni karantén alá vonhatók.

Vagyis egy sötét korszak köszönthet ránk.

Már ha persze egyáltalán igazuk van azoknak, akik ettől rettegnek.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.