Érdekes világ

„Valószínűleg börtönbe kerülnék…” Krausz Gábor és Tóth Gabi válása mögött durva okok vannak

Az egész ország átverve?

Előzmények, a vehemens férj, börtön

Krausz Gábor nemrég összeverte volna Tóth Gabi rosszakaróit, most bejelentette a válást.

Az egész ország meg is lepődött, szinte a semmiből jött ez az egész.

Hirdetés

Már csak azért is tudni lehet ezt, mert a TV2 sztárjának válásáróla stábtagok sem tudnak.

Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolatát végig beárnyékolták a folyamatosan érkező, bántó kommentek, amelyektől főként az énekesnő szenvedett sokat. Ezek ellen sokszor ő maga is megszólalt, de nem egyszer volt rá példa, hogy a férje, Krausz Gábor állt ki mellette a maga sajátos, védelmező módján.

Valószínűleg ez a legnehezebb, hogy ebben én megtaláljam úgy a helyemet, hogy segíteni tudjak, ne hátráltatni. Ha magamra vállalnám, és a saját értékrendem szerint járnék el, valószínűleg börtönbe kerülnék, és a gyerekem apa nélkül nőne fel, mert egytől egyig nekimennék azoknak, akik ezt teszik.

Én nyilván kicsit vehemensebb vagyok, és nem átgondoltabb, aztán lenyugszom, és akkor megbeszéljük, mit kéne tenni. Nem jutottunk még el a megoldásig – mondta a sztárséf egy interjúban arról, hogy őt is nagyon megviseli a feleségét ért gyűlöletcunami.

Korábban egy másik közszereplőnek ment neki a sztárséf: a közösségi oldalán vágott vissza Puzsér Róbernek, aki a Séfek séfe mentora szerint számtalan hamis hírt terjeszt róla és a feleségéről.

Sőt, Krausz korábban azt mondta, hogy szerinte Gabi elnök is lehetett volna.

Emberek, elérkezett a csúcspont az életemben: közvélemény-kutatást végeztek velem kapcsolatban az embereknél. Kicsim, szerinted lehetek elnök is egyszer?” – fordult kuncogva a férjéhez Gabi a videóban, az pedig ezt a választ adta:

Szerintem az leszel, ha a közvélemény megszavazza!

A Fricska zenekar férfitagjai kavarhattak be?

“Szeretném veletek tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet.”

Hirdetés

-jelentette be Krausz.

Krausz Gábor szóhasználatában sokaknak feltűnt a ritkán használt kifejezés, a “fricska”, és úgy gondolják nem véletlen a szóválasztás.

Így hívják ugyanis a férfiakból álló táncegyüttest, amellyel Tóth Gabi együtt dolgozik, ezért azt feltételezik, hogy a szakítás okát a Fricska együttes háza táján kell keresni.

Alig egy órával a férj posztja után Tóth Gabi is közzétette a szomorú hírt, amely csaknem szóról-szóra azonos Krausz Gáboréval, de a “fricska”

– hogy, hogy nem – kimaradt belőle.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!