Érdekes világ

VÉGE: már Orbán is beleszállt Mészáros Lőrincbe: „Lőrinctől és Anditól mindent elvehetnek” – állítják a források

Megküldhették a selyemzsinórt az ország leggazdagabb emberének, a nemezte gázszerelőjének.

Egy teljesen új koerszak jöhet a Fideszben?

Már Orbán szemét is erősen szúrja az a rongyrázás, amit Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea csinált az elmúlt időszakban.

Hirdetés

Mindezt úgy, hogy eközben megélhetési válság van Magyarországon.

A Lölő-jelenség is szóba került az Index és az ATV közös műsorában, ahol Rónai Egon beszélgetett Orbán Balázzsal, a miniszterelnök politikai igazgatójával.

Orbán szerint a Lölő-jelenségről Gulyás Gergely és Kövér László nyilatkozatai az irányadók, ugyanakkor Pesty László leleplezést ígérő fenyegetőzéseit egyelőre médiahacknek tekintik.

Rónai azt is megkérdezte Orbántól, hogy van-e személyes nexusa Pesty Lászlóval, Orbán mindössze annyit mondott, hogy kétszer-háromszor ha találkoztak, mert ő más generációba tartozik.

Ha már Orbán Balázs szemét is szúrja a dolog, akkor bizton kijelenthető, hogy ez a helyzet Orbán Viktorral is, hiszen az első számú tanácsadójáról van szó.

Már léteznek olyan teóriák, elméletek is, miszerint az EU-s pénzekre mégis égetően szüksége lenne Orbánnak, ezért áldozná be Mészáros Lőrincet.

Mások szerint Lölö túllépett egy határt az önfeledt jachtozással, ezért történt meg a „kilövése”.

Már Matolcsy György is sok millióra büntette Mészáros Lőrinc cégét a napokban, valamint vizsgálat is indult az egyik érdekeltsége ellen.

Úgy tűnik tehát, mintha kezdetét vette volna egyfajta „Trónok harca” a Fideszben.

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.