CímlapsztorikTudomány

Végső, tudományos bizonyíték az ufókra? Ez még a tudósokat is ledöbbentette

Megvan a nagy áttörés az idegen elrablások ügyében? Tudományosan bizonyítható a jelenség!

Egy neurológus szakember, egy bizonyos Dr. Micahel B. Russo azt állítja, hogy megtalálta a tudományos bizonyítékot és összefüggést az idegen elrablásokat átélt emberek által előadott történetekre.

Szerinte nagyon is valós eseményekről számolnak be ezek az emberek, és az agyi hullámok segítségével bizonyítani is lehet az állításaikat.

Hirdetés

Arról van szó, hogy az emberi agy különféle agyi hullámokat produkál, és ezeket vizsgálni lehet különféle agyi eljárásokkal.

Azok az emberek, akiket életükben már elraboltak – akár többször is – az idegenek, mind arról számoltak be később, hogy egész életen át tartó fejfájást tapasztaltak, és nyugatalító alvásproblémákat.

Ezek önmagukban lehetnének más betegségekhez, kórállapotokhoz köthető tünetek is, azonban Dr. Russo bebizonyította, hogy ez nem így van.

Sőt, az általa elvégzett megfigyelések egyértelműen azt bizonyítják, hogy létezhetnek idegen elrablások.

Vagyis azok, akiket elvittek az idegenek, nem képzelődnek, hanem tényleg megélték az eseményeket.

Azt már korábban is megfigyelték, hogy azok, akik ezekről az élményekről meséltek, olyan agyi aktivitást mutattak, melyek nem a képzelőerőért felelős régióban adtak érzékelhető jeleket, hanem az emlékközpontban.

Vagyis az illetők emlékeztek, és tényleg átélték az elmondottakat, ezt ugyanis agyi szinte nem tudták volna manipulálni.

A Dr. Russo által vizsgált alanyok esetében mindenkinél ugyanolyan agyi hullámokat mértek. Vagyis volt egy közös pont, melyben minden elrabolt páciens egyezhet.

Ez pedig alapjaiban változtathatja meg az ezekhez a történetekhez való hozzáállást, ugyanis az agyi hullámok hasonlósága, és néhol teljes egyezése jól mutatja, hogy ezek az emberek valami egységes, globális jelenséget éltek meg, és nem csak kitalálják a dolgokat.

Hirdetés

És ez még nem minden. Dr. Russo egy még furcsább, már-már bizarr összefüggésre is rájött ezekkel az esetekkel kapcsolatban.

Észrevetet ugyanis hogy az idegenekkel való találkozáson átesett pácienseknek mindegyikének sárült az agya, méghozzá ugyanazon a területen.

Ez nem lehet véletlen, és nem beszélhettek össze a páciensek, akik nem is ismerhették egymást, ráadásul nem tudtak volna maguknak ilyen fajta agyi sérüléseket okozni.

Még további kutatásokra van szükség, de az már most látszik, hogy Dr. Russo valami olyannak van a nyomában, ami alapjaiban alakíthatja át az idegen elrablásokról alkotott előítéletes képet.

Ugyanis ha tudományosan bizonyított lesz, hogy ezek az emberek igazat mondanak, az nagy hatással lehet nem csak a tudományos világra, de a hétköznapok felfogására is.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!