CímlapsztorikMisztikum

Világteremtő fajokról írnak a gnosztikus iratok: ez lenne az igazság a világunk születéséről?

Egykor ez a civilizáció az egész univerzumot uralta, alkotóknak nevezték őket, a mindenség teremtői voltak. Ősi bizonyítékok támasztják alá egykori létezésüket és a látogatásukat a Földön.

A gnoszticizmus a laza tanítások rendszere volt mindig is, ám azt kevesen tudták, hogy konkrét válaszokkal szolgál az emberiség és a kozmosz múltját tekintve.

Ezek olyan régre nyúlnak vissza, hogy az információt feltehetően ember előtti lények jegyezték le, örökítették meg az utókor számára.

Hirdetés

David Icke is beleásta magát egyes gnosztikus iratokba, melyek utalást tesznek egy civilizációk előtti világalkotó “rendszerre”.

Léteztek egykor úgynevezett Teremtők, vagy Alkotók, akiket ezen iratok Archonokként emlegetnek.

Egy 1947-ben Egyiptomból előkerült irat is leírja az ő történetüket, információkkal szolgál róluk.

A gnosztikus hitnek az ősi időkben mindig is része volt az, hogy a lények és egyének az egységgé válásra törekedjenek, és halálukkor visszatérjenek a kozmoszba.

Azt mai tudományos ismereteiből sejthetjük, hogy a Naprendszernek kifejezetten fontos szerepe volt abban, hogy az emberi élet létrejött a Földön. Sokak szerint ez a folyamat nem természetes úton, hanem irányítottan ment végbe.

Az ősi iratok említése szerint az Archonok hozták létre a kozmoszt, a galaxisokat és a mi Naprendszerünket is.

A bolygók mesterségesen lettek a helyükre “tolva” egy szuperfejlett technológia segítségével, ők ugyanis az élethez szükséges feltételeket mesterségesen alkották meg a kietlen kozmoszban.

Vagyis az életre nem alkalmas körülményekre rásegítettek, hogy később ott meg tudjon telepedni az élet…

Magát az emberiséget nem az Archonok teremtették, de ők hintették el az élethez szükséges építőkockákat.

Hirdetés

Csak több millió évvel később, az Anunnakik érkezése után alakult ki maga az emberiség, hiszen az Anunankik teremtettek minket a majomból és saját maguk genetikai kódjából.

Az archonok interdimenzionális és extradimenzionális lények voltak egyszerre, mindemellett interplanetárisak is.

Ez utóbbi azt jelenti, hogy több bolygón volt jelen kolóniájuk. Az előbbiek pedig annyit takarnak, hogy képesek voltak több dimenzióban egyszerre létezni.

Sokan csak Istenkén hivatkoznak rájuk, vagy az Istenek isteneiként. Hiszen minket az Anunnakik teremtettek, de feltehetően az archonok az Anunankiknál is régebbi, és ősibb lények voltak.

Ezért alakult ki az a kép, hogy ők szórhatták szét az élet magvait az ősrobbanást követő kezdeti időkben, vagy ők voltak a legelső kialakuló civilizáció a végtelenségben.

Valójában ők a kozmosz teremtői, bizonyos értelemben a mindenség Atyjai.

Az ősteremtő civilizáció, melytől minden ered.

Hogy ma léteznek-e még, azt nem tudni, de sokak szerint folyamatosan figyelik a megteremtett világot, de nem avatkoznak közbe.

Hagyják, hogy az események egymás után végbemenjenek, mint egy gigászi megfigyelési kísérletben.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.