CímlapsztorikÉrdekes világ

10 pénzhozó tárgy: így tedd magad gazdagabbá a vonzás törvényével

A lakásodban áramló energiákat is segítségül hívhatod: ha tudatosan használod fel őket, alapot adhatsz az anyagi biztonság megteremtésének.

Bár a feng shui alapvetően vallási és spirituális gyökerekkel rendelkezik, nem csak az ezoterikus tanok híveinek nyújt lehetőséget.

A tér elrendezése, a berendezési és a dísztárgyak megfelelő elhelyezése elősegítheti, hogy harmóniát teremts a lakásban, ami magabiztosabbá, szerencsésebbé tesz, és az anyagi jólétnek is kedvez.

Hirdetés

Itt egy pár praktikus jótanács, hogyan maradjon több pénz a zsebedben.

Legelső lépésként a keresd meg a gazdagság és a siker területét a szobádban: ezt a bejárattal szemben, a bal sarokban találod meg.

Erre összpontosíts a pénz bevonzásához!

A pénzsarokban áramló energiákat felerősítheted, ha különböző kristályokat helyezel el a polcokon. A leghatásosabb a zöld jáde, a füstkvarc és a hematit.

A hagyomány szerint egyes cserepes növények is segítenek bevonzani az anyagi jólétet . Ilyen például az apró, kerek levelű pozsgafa.

Világszerte nagy tiszteletnek örvend a szerencsebambusz, ami szintén bevonzza a lakásba a pénzt.

A gazdagság és siker sarkában elhelyezett pénzérmék is segítik az energiaáramlást.

Sokan tudják, hogy az elefántszobrok is bevonzzák a sikert és a jólétet, ha az ormányuk felfelé mutat.

A háromlábú béka szobrát viszont már kevesebben alkalmazzák, pedig a hagyomány szerint ez is nagyon erős pénzvonzó erővel bír.

Hirdetés

A lakásban elhelyezett szélcsengő szintén bőséget hoz a házhoz. Fontos viszont, hogy ne fejmagasságban legyen, és ne ütközzön bele semmibe.

Egy nevető Buddha-szobor is bőséghozó hatású a hagyomány szerint: állítólag, ha a hasát simogatod, a szerencse megtalál téged.

Ha van rá lehetőséged, egy kis szökőkutat is elhelyezhetsz az otthonodban, a vízcsobogás ugyanis a pénz áramlását jelképezi.

De egy aranyhallal teli akvárium is bevonzza a pénzt.

A színek közül kedvező a kék, a zöld, a barna, a fekete, a mélysárga és az arany. Egy jól megválasztott terítő, bútorhuzat vagy függöny is sokat segíthet az energiák felszabadításában.

Forrás: Minap.hu

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.