CímlapsztorikÉrdekes világ

120 napon belül bejelenthetik a földönkívüliek létezését: A Harvard professzora durva dolgokról beszél

Jön a Nagy Felfedés?

Földcsuszamlással felérő bejelentések fogják sokkolni a közvéleményt és a világtársadalmat?

Naprendszeren kívülről érkezett objektum csapódott az óceánba

Egy neves harvardi fizikus, Avi Loeb bejelentette, hogy 1,5 millió dolláros (523 millió forint) expedíciót szervez Pápua Új-Guineába, hogy a 2014-ben a Manus-sziget partjainál lezuhant tárgy darabjai után kutasson.

Hirdetés

A tárgyról ugyanis szinte biztosra vehető, hogy egy csillagközi térből érkező objektum.

Azaz a mi Naprendszerünkön kívülről származik, és ki tudja merre járt előtte.

A professzor szerint nem kizárt, hogy egy egy földönkívüli szonda, vagy valamiféle űrhajó, a darabjait pedig mindenképpen a felszínre kell hozni, mert mérföldkővel felérő felfedezést hozhat.

Loeb szerint a meteor csillagközi eredetét 2022 áprilisában az amerikai védelmi minisztérium űrparancsnoksága megerősítette a NASA-nak.

Lehet, hogy mesterséges földönkívüli szonda

A kutatócsapat azt is megállapította, hogy a meteor keményebb volt, mint a NASA földközeli objektumokat vezető katalógusában szereplő 272 meteor.

“Ezen a következtetésen felbuzdulva létrehoztam egy csapatot, amely egy kéthetes expedíciót tervezett a meteor darabjainak felkutatására 1,7 km mélyen az óceán fenekén.

A szilánkok összetételének elemzése lehetővé teheti számunkra annak megállapítását, hogy az objektum természetes vagy mesterséges eredetű-e”

– írta Avi Loeb egyik bejegyzésében.

1 milliárd éve indíthatta egy másik civilizáció?

A fizikus szerint lehetséges, hogy a meteor azért ennyire kemény, mert mesterséges eredetű, és mondjuk egymilliárd évvel ezelőtt indították el egy távoli civilizációból.

Hirdetés

Az óceáni expedícióhoz olyan hajót használnak majd, amelyekre mágneseket erősítenek, és ezekkel fogják pásztázni az óceán fenekét, hátha rájuk tapad a keresett objektum.

A mágneseket reflektorokkal és kamerákkal egészítik ki, amelyek képét a fedélzetről figyelik majd. Tíz négyzetkilométeres területet vizsgálnak majd.

A potenciálisan fellelhető szilánkok mérete a meteor összetételétől függ. Egy vasmeteorit esetében a fizikus körülbelül ezer darab milliméternél nagyobb szilánkot jósol.

Ha a meteor rozsdamentes acél összetételű, Loeb csapata nagyobb méretű, több tíz egy centiméternél nagyobb töredékre számít.

Az expedíció várhatóan 2023 nyáron indul.

Jön a Nagy Felfedés?

Ufós körökben már egy ideje téma az, hogy hamarosan bejelenthetik a földönkívüliek létét.

Az elmélet hívei szerint ez az eseménysor élsz az, melynek keretében ezt megteszik globális szinten, a Pentagon, a NASA és valamennyi tudós bevonásával.

Most ezek a körök azt kezdték el sejtetni, hogy a Loeb állta szervezett expedíció lesz az egésznek az indítója, ugyanis olyan döbbenetes felfedezést hoznak majd a felszínre, ami egyszer és mindenkorra válaszolja meg a kozmosszal és a földönkívüli civilizációkkal kapcsolatos kérdéseinket.

Ha ez így lesz, körülbelül 120 nap múlva ki fog derülni.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.