CímlapsztorikÉrdekes világ

Hátborzongató felvétel terjed Varga Juditról: “látszik hogy emésztette a lelkiismeret”

MOST VÉGLEG LEBUKOTT?! – VIDEÓ!

“Ez a a nézés mindent elárult, a hazugságáról”

– ilyen és ehhez hasonló vélemények jelentek meg annak a parlamentben korábban készült videónak a kapcsán, melyen Varga Judit látható.

Hirdetés

“Testbeszéd! Olvasmányos!” -írják többen.

És valóban jól látszik, hogy Jucust szinte belülről falják fel saját hazugságai. A testbeszéd, a non verbális jelek mindent elárulnak.

“A három gyermekes anyuka,akinek nem volt fontos, hogy igazságügyi miniszterként végre aláírja a a lassan tíz éve aláírásra váró családon belüli erőszakot( vakkomondor) elítélő Isztambuli egyezményt! Most higgyük el,hogy bántalmazó kapcsolatban élt?”

-ostorozzák őt hasonló kommentek formájában a videó alatt.

Varga igazi arca !!! Fel sem mer nézni a sok hazugság hallatán, de azonosulni tudott vele.

Íme:

Egy ideje nyilvánvaló és érzékelhető, hogy nagyon komolyan áll a bál Varga Judit és Magyar Péter között. A volt igazságügyi miniszter kapcsolati erőszakkal vádolja volt férjét, azonban a fejétől bűzlik a hal.-

Már csak azért is, mert igazságügyi miniszterként EZT nyilatkozta annak idején a nők jogaiért elfogadni kívánt isztambuli egyezménnyel kapcsolatban, amit végül nem fogadott el:

Varga Judit a nőket érő erőszak ellen harcolt, mégis hisztinek nevezte az erről szóló egyezményt.

Hirdetés

Akkor is végig hazudott, most miért higgyük el egy szavát is?

Varga Judit 2019 júliusában, röviddel miniszteri kinevezése előtt, de még európai ügyekért felelős államtitkárként az egyezmény ratifikálásának megtagadásáról azt nyilatkozta:

„az Isztambuli Egyezmény politikai hiszti”.

A fenti videó pedig jeles ómen és bizonyíték arra vonatkozóan, hogyan emészti az embert belülről a saját hazugsága és lelkiismerete.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!