CímlapsztorikÉrdekes világ

150 ember tartja markában az egész világot, mindenki csak báb – állítja a facebook bennfentese

Ez az egész folyamat, amerre tart a világ, rendkívül rossz és káros. A társadalmat egy maroknyi ember uralja és irányítja.

Minderről pedig a tömeg nem is tud.

Az emberek 98%-a abban a tudatban él, hogy viszonylagos egyenlőség van a világban.

Hirdetés

Pedig a politikusaink, a világ vezetői mind csak bábok, a demokrácia pedig egy díszlet a kirakatban.

Ha valóban befolyásolható, eldönthető lenne az emberek által a választásokon minden, akkor már rég betiltották volna a szabad választásokat.

Valamennyi “vívmánya” a demokráciának arról szól hogy manipulálják a közvéleményt és a végletekig megosszák a társadalmat.

Chamath Palihapitiya korábban már figyelmeztetett arra, hogy a közösségi média “szétszakítja a társadalom működésének szövetét,” amely nagy figyelmet kapott a főáramú médiában.

Ami a legtöbb embernek teljesen elkerülte a figyelmét, és amiről egyetlen jelentős média sem számolt be, az volt, amikor elmagyarázta, hogy “150 férfi uralja a világot,” és “át fogják venni” a technológiai vállalkozók feletti irányítást is az egész világon a következő években.

A 2020-as év eleje óta zajló események sokak szerint bár valósak, valójában ennek a valóságnak a nagyra fújt lufija alatt zajlanak az igazán fontos dolgok.

A társadalom átszoktatása, átnevelése a szociális távolságtartásra.

És a totális cenzúra lassú, alattomos bevezetése, hogy csak olyan hangok hallatszódjanak, amik a 150-ek “tanácsának” kedvesek.

Függetlenül attól, hogy ez a cenzúra a “világot uraló 150 ember” akaratának eredménye-e vagy sem, nyilvánvaló, hogy a világunk végtelen sebességgel robog egy szakadék felé.

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.