Érdekes világ

2023-ig már megvan a “menetrend”: így zajlik a világ erőszakos átalakítása – kitálaltak mindenről!

Jön a bolygó és a társadalom teljes átalakítása. A társadalmi kísérlet a járvány kirobbanása óta zajlik, globális szinten – állítják egyre többen.

Társadalmi rétegek eltüntetése, megszüntetése zajlik?!

A jelek szerint mindez a Great Reset, azaz a Nagy Újraindítás terve mentén halad…

Hirdetés

Ha ez így megy tovább, 2023-ig teljesen átalakulhat a jelenlegi világ, azt is előre vetítették, hogyan és milyen lesz…

A 2020-as változás ehhez képest semmi, még nem láttunk mindent!

Jön a bolygó és a társadalom teljes átalakítása. A társadalmi kísérlet a járvány kirobbanása óta zajlik, globális szinten

– állítják egyre többen.

Carló Viganó vatikáni érsek is erről beszélt korábban, és most Klaus Schwab is “elszólta” magát, de nem is kellett elszólnia magát, nyíltan vállalja egyre több vezető a globalista elit részéről, hogy kiáll a közelgő “Új Világrend”, és az azt megelőző gazdasági reset, vagy Great Reset mellett.

Szerintük ugyanis “kellett” a koronavírus járvány, hogy az emberiség teljes átalakuláson mehessen keresztül és ezt le is fogják vezényelni 2023-ig.

A világ követni és betartani szándékozik a Világgazdasági Fórum sablonját és Klaus Schwab Great Reset programját, mely jelenleg azon dolgozik, hogy világgazdaságunkat saját igényeikhez igazítsa annak „fenntarthatóbbá” tétele érdekében.

A járvány 2023-ig folytatódik, amíg a kisvállalkozások csődbe nem mennek és a középvállalkozások megsemmisülnek.

2023-ig pedig a jelen alapján minden a “terv szerint” halad.

Hirdetés

Tegyük fel az egymillió dolláros kérdést: kik a szupergazdagok legnagyobb ellenségei?

A középosztály.

Mindig innen indult meg valami a történelmem során, no meg a munkásosztályból, de őket már korábban sikerült teljesen ellehetetleníteni, a középosztálynak még megvolt az ereje, hogy “önálló” rétegként legyen jelen a világban.

Hogyan lehet megszabadulni a középosztálytól?

A gazdaságot és a társadalmat először megsemmisítik, majd újjáépítik annak érdekében, hogy legyőzzék minden idők állítólag legnagyobb mesterséges válságát.

Arról beszélnek, hogy a szűkülő gazdaságokkal szemben a vállalatok és a háztartások rájönnek majd, hogy külső segítség nélkül nem fognak tudni túlélni. Valaha pontosan ezt tették az NDK-ban lévő emberek vagyonának kisajátításával.

A WEF (Davosi Világgazdasági Fórum) úgy véli, hogy a kapitalizmus aranykorát nem úgy tervezték, hogy stratégiákat igényeljen és ugyanakkor kezelje az éghajlati kockázatokat is.

A WEF úgy érzi, hogy megváltoztatja a világot és most végrehajtja a tervet. A terv magában foglalja az emberiség zöld hitel által történő leigázását, a pénzügyi tevékenységek betiltását, amelyeknek nincs egyértelmű nyilvános célja – ez a kapitalizmus vége.

Az Európai Unió már megtette az első konkrét lépéseket ebbe az irányba, miután 2020 augusztusában megállapodott egy 1,8 billió euró értékű történelmi helyreállítási csomagban.

A Világgazdasági Fórum évek óta arról beszél, hogy a kormányoknak a digitális forradalmat kell felhasználniuk a közszolgáltatások bevezetésére a digitális egészségtől az e-kártyákig és teljes mértékben figyelemmel kell kísérniük a polgárokat, mint digitális, átlátható embert vagy lényt.

A Nagy Visszaállítás terve a kapitalizmus szocializmussá alakítása.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!