CímlapsztorikÉrdekes világ

2035-től betiltják a húsfogyasztást: drákói szigor jön világszerte

Már elkezdték előkészíteni törvényi és társadalmi szinten a húsmentes korszak bevezetését…?

Mindenki “vegánná” történő “átnevelése” jöhet?

Már tervek vannak arra, hogy beszüntessék a húsevést 2035-re?

Patrick O. Brown, az Impossible Foods húsalternatív cég alapítója és vezérigazgatója bízik abban, hogy 2035-re el lehet érni a húsmentes világot.

Hirdetés

A 2011-ben alapított Impossible Foods úgy véli, hogy az egyének étkezési szokásainak megváltoztatása nagyobb hatással lehet a klímaváltozás megállítására, mint az elektromos járműre váltás vagy napelemek felhelyezése a tetőre.

Vagyis szerintük a cél az, hogy képletesen szóval az egész bolygó lakosságát, legalábbis a fejlett világot átneveljék a húsmentes világ elfogadására.

Azonban még mielőtt mindenki a szívéhez kapna:

Nm arról van szó, hogy csak növényeket, meg salátákat lehetne 2035-től kezdve fogyasztanunk.

A fő küldetésük az, hogy olyan növényi alapú alternatívákat állítson elő a húsfogyasztók számára, amelyeket anélkül használhatnak fel, hogy az élelmiszerek ízét veszélyeztetnék.

A cég bízik abban, hogy az íz tökéletesítése után a fogyasztók áttérnek a növényi alapú húsokra, és 2035-re nagyon is lehetségessé válik egy húsmentes világ. Még a világ legnagyobb hústermelői is elkezdtek húsalternatívákat kínálni vásárlóiknak, tehát mindenképpen komoly elmozdulás következik a húsfogyasztásban.

Vagyis a VALÓDI hús fogyasztása már luxus lesz, és a kiváltságosok vacsoráját fogja bővíteni.

Mert ne legyünk naivak: egész biztosan lehet majd igazi húst is enni, de ez már tényleg a burzsoázia kiváltsága lehet majd.

Mi pedig együk a GMO, mű löttyintett laborhúsokat…?

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!