CímlapsztorikÉrdekes világ

2056-ból érkezett utazó látható egy 1938-as felvételen? Ezen pörög most az internet

Többeket megdöbbentett egy, a YouTube-ra felkerült fekete-fehér videó, amelyen azt látni, ahogy egy nő mobiltelefont használ. Ezzel nem is lenne gond, de a videó 1938-ban készült.

Egy 2056-ból érkezett utazó látható egy 1938-as felvételen, legalábbis nagyon sokan ezt állítják egy igen furcsa, valóban korabeli, de a neten felbukkanó felvétel alapján.

A felvétel kapcsán elterjedt elmélet szerint valamikor a közeljövőben lesz feltalálva az időutazás, és ha tüzetesebben megvizsgáljuk a múltunkat, akkor az tele van időutazókkal kapcsolatos bizonyítékokkal.

Hirdetés

Akadt olyan is, aki feltette a kérdést, hogy ha 1938-ban ez volt az egyetlen telefon, a hölgy mégis kivel beszélgetett.

Egy másik elmélet szerint az időutazó a jövőben maradtakkal beszélt, vagy egy másik időutazóval, aki ugyanebbe a korszakba (1938) érkezett meg megfigyelőnek, vagy csak szimplán a múlt tanulmányozására.

Sokan úgy vélik, hogy ez az egyik legjobb bizonyíték az idő utazás létezésére, de a konspirációs elméleteket csak duzzasztotta egy Planetchek nevű videós, aki nem kevesebbet állít,

mint hogy a felvételen látható nő a dédnagymamája.ű

Íme a felvétel:

Az állítása szerint a készülék, egy kísérleti vezeték nélküli mobil, amelyet a Duport nevű óriásvállalat fejlesztett egy Leominsterben található gyárban.

„A hölgy, akit a videón láttok, az én dédnagymamám, Gertrude Jones, aki akkoriban 17 éves volt. Megkérdeztem erről a felvételről, amire egészen tisztán emlékezett.

Azt mondta, hogy Dunport rendelkezett a gyárukban egy telefonos kommunikációs rendszerrel, és vezeték nélküli telefonokkal kísérleteztek azon a héten.

Gertrude az egyik tudóssal beszélgetett épp, aki a jobb oldalán sétált mellette.”

Hirdetés

Ugyan érdekes eljátszani a gondolattal, hogy valóban egy titkos kísérlet vagy időutazó áll a háttérben, azért felmerül a kérdés, hogy mivel fogta a jelet, ha nem létezett akkoriban még a hálózatot biztosító szolgáltató.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!