CímlapsztorikMisztikumMúltidéző

250 millió éves mikrochip maradványai: fejlett civilizáció előzte meg a fajunkat a Földön?

Egy magasan fejlett ősi technológia darabkája, mely felbolygatná az egész emberi történelem idővonalát?

Kérdés, hogy valós-e

Régebben előkerült egy olyan nagy vitákat kiváltó régészeti lelet, melyről az emberek két táborban beszélnek.

Az egyik tábor azt állítja, hogy kizárt, hogy valódi legyen, mert ez teljesen ellentmond az emberi evolúciónak, de még a Föld történetének is.

Hirdetés

A másik tábor viszont elfogadja azt a tézist, miszerint az emberiség kialakulása előtt élhettek hozzánk hasonló értelmes fajok a bolygón.

És ha így van, feltehetően az ő “művük” az a 250 millió évesre becsült különleges geológiai struktúra, mely kísértetiesen hasonlít egy mikrochip darabjára.

Ősi technológia a múltból?

Egyvalamit le lehet szögezni. A lelet valóban létezik, és szép számmal vizsgálták már kutatók az elmúlt években, de még biológusok is próbálták górcső alá venni, hogy kiderítsenek róla dolgokat.

A lelet eredetleg Oroszországból került elő, Labins területéről.

Egy rejtett technológiáról árulkodik, ami ráadásul több millió évvel ezelőtti. Ha valóban 250 millió éves a szóban forgó tárgy, akkor az kizárja, hogy emberi alkotás lenne.

Jó, jó, de akkor mi? – adódik a kérdés.

A szemmel láthatóan a 21. század eszközeire hasonlító mikrochp-szerű képződményre lehetne logikus magyraázat is.

Tudományos magyarázat

Szemmel láthatóan valami olyasmi “ragadt” a kövekben, ami nem oda való. Elsőre is feltűnt minden szakembernek az a mikrochipszerű valami, mely a kőzet részét képezte.

Egyesek szerint egy eddig ismeretlen geológiai folyamat eredménye, így akár természetes képződmény is lehet.

Hirdetés

Azonban a paleoasztronautika hívei szerint ezek a mintáztok egyértelműen hasonlítanak egy mikrochipre. A helyzet azonban az, hogy ezeket csak az elmúlt néhány évtizedben találta fel az emberiség.

Az előző emberiség technológiája?

Azonnal felmerült a millió dolláros kérdés: ha valóban egy mikrochip, akkor kik készíthették, és mikor, és milyen okból?

Az előző emberiség?

Lehetséges elméletként gyakran szokták azt emlegetni, hogy a mikrochip egy régen a Földön még az emberiség ideje előtt élt civilizáció technológiájának egy darabkája.

Eszerint vagy idegenek, vagy egy előző emberiség készíthette.

Ha így van, akkor a lelet direkt bizonyíték arra, hogy a Földi idővonal el lett hazudva, és valójában az ember, vagy humanoidszerű fajok nem először alakultak ki a bolygón.

Ez pedig elég nyomós titok lehetne arra, hogy folyamatosan titkolják a világ elől, legalábbis bizonyos csoportok szerint.

Az egyébként a tudósok körében is egy legitim vita, hogy valóban mi, az emberiség voltunk-e itt először értelmes életként, fajként a bolygón, vagy megelőzhettek minket mások.

Ugyanis az elmúlt évtizedekben rendre kerültek elő különféle régészetileg értelmezhetetlen leletek, melyek emberi alkotásoknak tűntek, de egy ember előtti korból származtak.

Sokak szerint a gízai nagy szfinx is jóval öregebb a koránál, erről írtunk is már egy átfogó cikket.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!