CímlapsztorikEgészségünk

Dr. William saját, súlyos beteg feleségét gyógyította ki kannabisszel: durva dolgokról rántotta le a leplet

Kristen Peskuski Courtney élete óriási fordulatot vett, amikor tragikus módon közölték vele, hogy vastagbélrákos.

Végzetes diagnózis és kilátástalan jövő

A nő állapota a diagnózist követően hamar romlani kezdett, annak ellenére, hogy férje, Dr. William Courtney végig mellette volt.

A nő állapota végül életmentő műtétet kívánt, mely során egy 6 láb hosszú szakaszt el is kellett távolítani a beleiből.

Hirdetés

A fájdalom, ami a műtétet követte, valami elviselhetetlen volt.

Dr. William nem tudta elfogadni, hogy így szenved a felesége, és a fájdalom még az esetleges felépülésben is visszaveti, ezért úgy döntött, hogy lépésekhez folyamodik.

Végső elkeseredésében alternatíváék után kezdett kutakodni.

Ekkor gondolta, hogy az egy esélyt a kannabisznek, és kipróbálja feleségén. Ha nem így tett volna, egyetlen választása lett volna: végignézni, ahogy elsorvad és meghal.

Kannabisz kúra mentette meg a nő életét

Egy negyed liter kannabisz levet kapott a felesége valakitől 2012 májusában, azzal az utasítással, hogy az egészet a következő nap reggeléig fogyassza el.

Arra ébredt fel, hogy a fájdalom, ami évekig gyötörte, eltűnt. Soha ennyire gyors felépülést még nem tapasztalt. Még szilárd ételt is tudott fogyasztani, holott a betegekre ebben az állapotban ez abszolút nem volt jellemző.

A nyers kannabisz az anémiát normalizálta, kialakítva a páciens egy egészséges vas szintjét. Mindezt úgy, hogy azelőtt a nő majdnem meghalt olyan rossz állapotban volt a szervezete.

Dr. William egyértelműen hitte és ma is hiszi, hogy ez a kannabisz mentette meg a feleségét a haláltól.

Mivel az ügy személyesen érintette, alaposan belevetette magát a kannabisszal kapcsolatos kutatásokba, és megdöbbentő dolgokat tárt fel. Elmondta, hogy a kannabinoidok 66%-kal képesek a szívrohamok kockázatát is csökkenteni, és hatásosak a daganatos sejtek ellen is.

Sőt, 58%-kal tudják vele csökkenteni a diabétesz kialakulását.

Hirdetés

Courtney azt vallja, hogy: “Ha a növényt felmelegítjük, akkor a THC sav karboxilezésének eredményeképp tudatmódosító hatás fog bekövetkezni.

A kannabisz elhallgatott hatásai?

500 mg – 1000 mg nem pszichoaktív THCA, CBDA és CBGA fogyasztása a különbség a kb 10 mg felhevített pszichoaktív THC-vel szemben – állítja.

Dr. William szerint egyértelmű, hogy a kannabisz hatásos lehet bizonyos súlyos megbetegedések kezelésénél.

Mára már laboratóriumi kísérletek is igazolták a doki állításait, aki korábban még azt is megjósolta, hogy nagyon erős fájdalomcsillapító hatása van.

Erősebb, mint bármilyen fájdalomcsillapítónak vagy görcsoldónak.

Bár ma a kannabiszt kezdi elfogadni a gyógyszeripar – rájöttek, hogy nem lehet örökké elnyomni – korábban hevesen támadtak mindenkit, aki a kannabisz gyógyhatásait csak hangoztatni merte.

Jól látni, hogy a kétezres évek óta a gyógyszerlobbi elkezdte magának kisajátítani. És bár ezt a pénzhajhászás, a profit miatt teszi, mégis üdvözlendő dolog, mert legalább végre nem démonizálják többé, mint azelőtt.

Talán eljön a napja annak is majd, amikor teljes paradigmaváltás következik be a kannabisz gyógyítás terén…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!