Érdekes világ

2671-ből érkezett időutazó figyelmeztet a világvégére – jön a pusztító

Egy állítólagos időutazó megdöbbentő és ijesztő kataklizmára figyelmezteti az emberiséget.

Tényleg a nyakunkon a világvége?

Egy titokzatos férfi nemrég egy videóban azt állította, hogy egy 2671-ből érkezett időutazó.

Hirdetés

Fő feladatának, egyfajta missziójának tartotta azt, hogy visszatérjen a múltba, és figyelmeztesse az emberiséget valamire, ami alapjaiban fogja megrengetni a civilizációnkat.

“Jön a pusztító” – hirdeti.

Az állításai nagyon ijesztőek, ha valóban valóra válik és ez vár az emberiségre, akkor nagyon sokan nem fogják túlélni a következő időszakot.

A saját magát csak Eno Alaric néven megnevező titokzatos időutazó azt állítja, hogy az egész valamikor november 22-én fog elkezdődni.

Ekkor valahol az univerzumban egy ismeretlen eredetű, talán gammakitörésből származó robbanás következik majd be, mely évekre megvilágítja az eget és többé nem lesznek éjszakák.

A következő fontos esemény a Föld életében a december 8 lesz.

Ekkor ugyanis az időutazó szerint egy hatalmas aszteroida fogja eltalálni a Földet, rengeteg ember halálát okozva ezzel.

A jóslata itt mér nem ér véget és még hajmeresztőbbé válik.

12 nappal később ugyanis egy 9.8-as erősségű földrengés szétnyitja a Föld legmélyebb pontját, a Mariana-árkot, ami utat nyit a bolygó legnagyobb és legpusztítóbb élőlényének

Hirdetés

– erről nem árul el többet.

Szerinte az emberiség egy része ezeket túl fogja élni és ő a bizonyíték rá, hogy a civilizációnk még 2671-ben is létezni fog.

Az állítólagos időutazó története olyan hihetetlennek hangzik hogy a szkeptikusok szerint az egész csak egy ügyes kitaláció.

Megint mások arra világítanak rá, hogy már a tavalyi évben is felröppent ennek az időutazónak a története.

Vannak olyanok is azonban, akik azt mondják, hogy hisznen neki és a dátumok hamarosan eldönthetik azt, hogy miben mondott igazat az állítólagos önjelölt időutazó.

Ki mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.