Címlapsztorik

28 évesen eltávolíttatta a méhét mert nem akar gyereket, inkább kutyáira, macskáira költi a pénzét

„Élete legjobb döntésének” tartja, és nagyon várja a gyerekmentes életet. “Van két kutyám, két macskám és egy leopárdgekkóm, akiket gyerekeimként kezelek. Velük töltöm az időmet, rájuk költöm a pénzemet és el vannak kényeztetve”

Nos, ki mit gondol erről?

A 28 éves hölgynek sokak szerint még ott van a tojáshéj a fenekén és nem gondolta ezt az egészet végig és meg fogja bánni.

Hirdetés

Mások szerint helyesen tette.

Az ügye nagyon nagy port kavart és az egész országot megosztotta, ki mit gondol erről?

Brynne Zuri Hunt évek óta elhúzódó és fájdalmas menstruációkkal küzdött, melyek rendre komoly görcsökkel jártak.

A színésznő számos konzultáción részt vett, de egészen idén januárig valamennyi orvos elutasította a hiszterektómia, vagyis a méheltávolítás ötletét.

Tizenegy hónappal ezelőtt azonban mindössze két találkozóra volt szüksége egy szülésszel, hogy meggyőze a műtétről és arról, hogy soha nem akar majd gyereket.

A műtétet augusztus 2-án hajtották végre.

A petefészek kivételével a teljes reproduktív rendszerét eltávolították hormonális okokra hivatkozva.

Ezzel egyúttal megkezdődött Brynne gyerek nélküli, ugyanakkor fájdalommentes élete. Ám mindez egyáltalán nem ejti kétségbe a fiatal nőt.

Eléggé sajátos módon vélekedik ugyanis a dolgokról.

Hirdetés

Egyfelől meg is lehet érteni őt, másfelől sokak szerint ezzel az egésszel végleg elszúrta az életét, és valami visszafordíthatatlan rossz dolog ez, amit meg fog bánni.

A szkeptikusok leggyakrabban azt kérdezik, mihez kezd, ha ezután ismerkedik meg élete szerelmével.

A lány elmondása szerint soha nem voltak olyan anyai ösztönei mint a család többi tagjának és kifejezetten nem is szeretne olyan háziasszony szerepbe bújni, mint amilyenben a legtöbb nő van a szülés után, a gyermeknevelés korszakában.

Brynne egyáltalán nem bánta meg a műtétet. A hiszterektómiát egyenesen „élete legjobb döntésének” tartja, és nagyon várja a gyerekmentes életet.

„Van két kutyám, két macskám és egy leopárdgekkóm, akiket gyerekeimként kezelek. Velük töltöm az időmet, rájuk költöm a pénzemet és el vannak kényeztetve”

– tette hozzá Brynne, aki több mint tízévnyi rendszeres, kínzó fájdalomtól szabadult meg a műtét során.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!