Érdekes világMisztikum

3 sokkoló szót üzentek a földönkívüliek a Marsról: Tesla titkos dokumentumai az egész világot a feje tetejére állíthatják

Tesla tette meg az első földönkívüli kapcsolatfelvételt nemrég előkerült dokumentumok szerint.

Az égbolt megfigyelése ősidők óta érdekelte az embereket. Az ókorban már kíváncsiak voltak arra, hogy mi ragyog az égen és miért.

A Mars rendszeresen felbukkant az akkori írásokban, gyakran tűzcsillagként vagy a háború isteneként emlegették. Azonban a bolygók megfigyelése hosszú időt vett igénybe.

Hirdetés

Csak a 17. században, a távcsövek megjelenésével kezdtek el tudományosan közelebbi vizsgálatokat folytatni.

Habár az ilyen eszközök fejlődtek, a mai napig folyamatosan fejlesztik a megfigyelőeszközöket.

A Mars iránti kíváncsiság abban az időben még az esetleges marsi élet elméleteit is előtérbe helyezte.

Hatalmas csatornák a Marson?

1877-ben Giovanni Schiaparelli csillagász vonalakat vél felfedezni a bolygó felszínén, amit canalinak, azaz csatornáknak nevezett el.

Ez arra sarkallta, hogy a marsi lakosok remek építőmesterek lehetnek, mivel a Földön a hasonló projektek hosszú időt vettek igénybe.

Percival Lowell tovább fejlesztette ezeket az elméleteket, könyveiben próbált bizonyítékokat találni a marsi élet létezésére.

Nikola Tesla üzenetet, három szót fogott a Marsról

Nikola Tesla is figyelemmel kísérte ezeket az írásokat és őt is izgatta a marsi lakosok gondolata.

Állítólag egy nap még egy üzenetet is érzékelt a Marsról.

Állítása szerint az üzenet egyszerűen

Hirdetés

“egy, kettő, három” volt.

További években még több ilyen állítással rukkolt elő. 1901-ben egy interjúban arról beszélt, hogy nemcsak fogadni, de küldeni is képes üzeneteket a Marsra vezeték nélküli kapcsolat segítségével.

Ezek az állítások különösen érdekesek voltak, mivel akkor még nem volt földi rádióüzenetküldés sem. Tesla nem rendelkezett konkrét elképzelésekkel a marsi lények megjelenéséről, de úgy gondolta, hogy azok feltehetően alkalmazkodtak a marsi körülményekhez.

Több tudóst is foglalkoztatta, hogyan léphetnének kapcsolatba a Mars esetleges lakóival. Különböző módszerekkel próbálkoztak, például fényjelek küldésével vagy gigantikus tükrök és textilek használatával. Ezek az elképzelések azonban anyagi támogatás nélkül maradtak.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!