CímlapsztorikMisztikum

3600 éves Biblia beszél az ember teremtésérő és idegen civilizációkról a Földön

Napvilágot látott az emberiség elhallgatott történelme, és az „emberiség előtti idők”?

A Kolbrin Biblia többek között elbeszéli az ember teremtését, és ősi kultúrák, civilizációk létezését említi, melyek a Földön éltek Ádám és Éva érkezése előtt.

Ez talán az egyik legvitatottabb ősi szöveg, amely megemlíti magasan fejlett civilizációk létezését a Földön még az „írott történelem” előtt.

Hirdetés

„Azokban a napokban az emberek előtt lesz a Nagy Könyv (visszatérése esetén), a bölcsesség feltárul, a keveseket ősszegyűjtik, hogy legyenek készen, ez a próba órája.

A rettenthetetlenek (bátrak) túlélik…” Kéziratok 3:10

Bár sokan nincsenek tisztában a létezésével, az úgynevezett Kolbrin Biblia ősi eseményeket beszél el az emberiség elfeledett történelméből.

A Kolbrin Biblia egyes beszámolói állítólag az írott történelmünket jósolják meg, míg mások katasztrofális eseményeket jövendölnek, melyek a Földet fogják sújtani.

-írja az ÚjVilágtudat

A Kolbrin Bibliát a klasszikus Keresztény Bibliával párhuzamos írásként tartják számon, amely olyan lenyűgöző részleteket tartalmaz, melyek az Özönvizet és az Exodust érintik.

A Kolbrin szövegek „A Pusztítóról” is beszélnek, mint kulcsfigurája ezeknek az eseményeknek, és számos katasztrofális eseményt mutat be, melyek még nem történtek meg.

A Kolbrin Biblia ősi szövegek gyűjteménye, amely évszázadokon keresztül rejtve maradt, és állítólag titkos csoportok őrizték közel ezer éven keresztül. Az ősi szövegeket állítólag a Glastonbury apátság felgyújtásakor mentették ki 1184-ben.

Egyesek azt is állítják, hogy van egy mély kapcsolat a régi szövegek és Jézus Krisztus között.

Hirdetés

Számos kutató egyetért abban, hogy a Kolbrin Biblia egy világi szöveggyűjtemény, amely legalább 3600 éves.

Azt mondják, hogy abban az időben íródott, amikor az „Ószövetséget” írták.

Számos szerző hozta létre, kezdve az ókori egyiptomiaktól az ősi keltákig. Ahogy a Biblia is két részből, az Ószövetségből és az Újszövetségből áll, a Kolbrin Biblia is két részes, melyeket összesen 11 könyv alkot.

A Kolbrin Biblia első hat könyvét az ókori egyiptomiak írták, míg a többi könyvet ősi kelta papok „vetették papírra”.

Többen úgy vélik, hogy a Kolbrin Biblia legrégebbi részei az Exodus után születtek, amely a tudósok szerint az időszámításunk előtti tizenötödik században történt.

Sokak szerint ez az első Zsidó/Keresztény dokumentum, amely rámutat az emberi evolúció, a kreacionizmus és az intelligens tervezés megértésére.

A Kolbrin Biblia matematikai alapelvei az ősi druidák csillagászati, matematikai érdeklődését tükrözik, és a szövegek múltbéli globális kataklizmákról beszélnek.

Az ősi szövegek az ember teremtésének történetét is elmesélik, és ráadásul olyan ősi kultúrák létezését említik, melyek Ádám és Éva érkezése előtt léteztek a Földön.

A Kolbrin Biblia első része a teremtés történetét tartalmazza, amely vallási és tudományos szövegként is olvasható.

Az utolsó két könyvet Jézusnak szentelték.

Érdekes módon ez az ősi dokumentum, melyet hívnak Bronz könyvnek is, leírja a „Bukott angyal” kifejezést és megemlíti a „Teremtést” is, és hivatkozik a „halandó emberekre”, akik házasságot kötöttek Ádám és Éva leányaival, és közös gyermekeik voltak.

Néhány részlet a Kolbrin Bibliából:

„Mikor az évszázadok elmúlnak, egyes törvények a csillagokat követik az égen. Útjaik változnak; mozgás és nyugtalanság van, már nem állandóak, és egy nagy fény jelenik meg vörösen az égen.” – Kéziratok 3:3

„Amikor vér cseppen a Földre, a Pusztító megjelenik, és a hegyek megnyílnak, tüzet és hamut okádnak. A fák megsemmisülnek és minden élőlényt elnyel. A vizeket elnyeli a föld, a tengerek felforrnak.” – Kéziratok 3:4

„Az emberek szétszóródnak őrületükben. Hallani fogják a Pusztító trombitáját és csatakiáltását, és a barlangokban keresnek menedéket a Földön. A terror felfalja a szívüket, és a bátorság elfolyik belőlük, mint a víz egy törött kancsóból. Felemésztik őket a harag lángjai, és a Pusztító leheletét fogják elfogyasztani.” – Kéziratok 3:6

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.