Spirituális

4 fontos ómen, ami jelzi hogy lelkileg újra kell töltődnöd

Ne hagyd figyelmen kívül ezeket a jeleket, fontos dolgot mutatnak meg.

Úgy érzed, nincs több energiád? Hogy testileg-lelkileg egyaránt kimerültél? Ha a válasz igen, ne aggódj, nem vagy egyedül.

Figyelembe véve mindazt, ami az elmúlt években történt, sokan elértük a tűrőképességünk határát.

Hirdetés

Érzelmileg, fizikailag és mentálisan mindannyiunknak szüksége van egy kis szünetre, hogy megpihenjen a lelkünk, és rátaláljunk a belső békére.

Az azonnali elégtételek és a rövid ideig tartó örömök hajszolásával lemondunk a lelki békénkről.

A múló vágyak elsőbbséget élveznek, miközben a belső béke és a lelki növekedés háttérbe szorulnak.

Az alábbi jelek arra utalnak, hogy a lelked kimerült, és szüksége van egy kis pihenésre.

Minden reggel kimerülten ébredsz

Az alvás pihenteti a testet és az elmét, de nem segít a léleknek, hogy energikusabbnak érezze magát. Amikor a lélek eléri a határait, valami többre, mélyebbre van szüksége az alvásnál ahhoz, hogy feltöltődjön.

Mit tehetsz: Próbálj meg meditálni elalvás előtt. Ennek a rutinnak a gyakorlása segít, hogy tudatosítsd a gondolataidat, csökkentsd a zajt és a zűrzavart az elmédben, és végül ellazulj.

Úgy érzed, mintha csak megfigyelője lennél a saját életednek

Amikor a lelked kimerült, előfordulhat, hogy éber álmaid vannak, amikkel elmenekülsz a felelősség elől és lényegében elmenekülsz a saját életedből. A napi stresszel való megbirkózás hosszú távon nagy teher lehet.

Mit tehetsz: Használd ki ezeket a mély érzelmeket, és fordítsd azokat valami hasznos dologra – a kreatív tevékenységek, például a naplóírás, a festés/rajzolás vagy egy bizonyos sport segíthet megérteni elfojtott érzéseidet, valamint elfogadni azokat, hogy felszabadulhass alóluk.

Úgy érzed, elszakadtál mindentől, ami körülötted történik

Úgy érzed, mintha bekapcsolt volna a robotpilóta, és teljesen automatikusan működnél? Mindentől elszakadtál, ami körülötted történik, nem reagálsz semmire, nem érzel semmit, és nem tudod, mi a célod ezen a világon.

Hirdetés

Mit tehetsz: Ezek annak jelei, hogy a lelkednek szüksége van a figyelmedre. Meditációval, légzésgyakorlatokkal, jógával, naplóírással, stb. jobban összhangba kerülhetsz a lelkeddel. Találd meg azt a tevékenységet, ami a leginkább segít neked, és tarts ki mellette.

Belefáradtál a munkádba

Már nem okoz neked örömet a munka. Reggel felkelsz, és elmész dolgozni, de csak kötelességből, nem szenvedélyből. Ha úgy érzed, egyáltalán nem szereted, amit csinálsz, el kell gondolkodnod azon, hogy valami másra van-e szükséged, vagy még mindig szereted a munkádat, de elfáradt a lelked, és pihenésre van szükséged.

Mit tehetsz: Tarts egy kis szünetet, és közben találd ki, ki vagy, és mihez akarsz kezdeni a jövőben. Derítsd ki, mi áll ennek az érzésnek a hátterében: Szereted a munkádat? Vagy szükséged van valamilyen változásra?

A meditáció is nagy segítség lehet olyankor, amikor úgy érzed, nem tudsz továbblépni. Találd meg azokat a gyakorlatokat, amelyek megfelelnek a számodra, és építsd be azokat a napi rutinodba.

Forrás: Filantropikum.com

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!