Érdekes világMisztikum

40 éve tudják, hogy van élet a Marson, de politikai okokból eltitkolták – állítják

A végső felfedésnek már rég meg kellett volna történnie… de a politika közbeszólt.

A NASA 1976-os missziója során a Viking szonda rátalált valamire, amit aztán nem tettek közzé.

Aztán később a Viking programban résztvevő egyik szereplő állt elő nemrég azzal, hogy mi is volt a teljes igazság.

Hirdetés

Gilbert V. Levin szerint, aki a Scientific American blogjában írt, a küldetés eredményei 1976. július 30-án érkeztek vissza a NASA-hoz, ami feltárta, hogy valamilyen élet valóban volt a Marson a távoli múltban.

Mindezt annak ellenére, hogy a bolygó jelenleg lakhatatlan.

Egymás után öt különböző, független kontroll vizsgálatot végeztek, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy nem egy mérési hibáról van szó.

A vörös bolygón ugyanis mikrobiális légzés nyomait találták meg.

Ez azt jelenti, hogy a talajban vagy annak mélyében egyes organizmusok metánt termeltek a légzésük során és egyéb dolgokat.

A NASA ennek ellenére ragaszkodott ahhoz, hogy nem fedeztek fel életet a Marson.

Ennek pedig politikai okai voltak.

“Megmagyarázhatatlan módon a Viking óta eltelt 43 év során a NASA későbbi Mars leszálló egységeinek egyikén sem volt életet detektáló eszköz, amely megerősíthette volna ezeket az izgalmas eredményeket,”

-jegyezte meg Levin, arra utalva, hogy a NASA soha nem számított arra, hogy életet fognak felfedezni a Marson, és minden bizonnyal soha nem akarták elmondani a nyilvánosságnak, ha ez mégis megtörténne.

Hirdetés

“Ehelyett az ügynökség egy sor küldetést indított a Marsra annak megállapítására, hogy volt-e valaha életre alkalmas élőhely, és ha igen, akkor végül mintákat kell a Földre hozni biológiai vizsgálat céljából,”

-mondta Levin.

A NASA már régóta állítja, hogy első számú prioritása az idegen élet megtalálása. Akkor vajon miért titkolta el a NASA az évek során az igazságot, sőt még olyan messzire is elmentek, hogy megtiltották az élet megfigyelő technológiák alkalmazását számos későbbi űrmisszió során?

Egyesek szerint a NASA egy csaló áltudományos szervezet, amely csakúgy, mint a hazug média, tündérmeséket állít be tényként, miközben eltitkolja az igazságot.

Ott van például a hírhedt helikopter dolog, amiről a NASA megpróbálta állítani, hogy a helikopterek valamilyen módon képesek repülni a vákuumban, mint amilyen a Mars felszíne, amelynek szinte nincsen atmoszférája.

A NASA már régóta titkolja a Marson tett felfedezéseket, melyek további bizonyítékokat jelentenek arra, hogy az élet valóban létezett a vörös bolygón, hiszen találtak felszíni vizet, csakúgy, mint ahogy felfedezték az “ősi marsi” civilizációk állítólagos szénlábnyomát.

“Milyen bizonyíték szólhat a marsi élet lehetősége ellen?

Megdöbbentő tény, hogy nincs ilyen.

Ezenkívül laboratóriumi vizsgálatok azt mutatták, hogy néhány szárazföldi mikroorganizmus képes túlélni és növekedni a Marson,” vonta le a a következtetést Levin.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.