CímlapsztorikMúltidéző

4000 éves ősmagyar törzshöz tartozó sírokat találtak Ujgúriában? Az MTA tényleg hallgat róla?

Dr. Bakai Kornél szerint igen, és nyomós okuk van az egykori törzs eltitkolására.

A magyar múlt egy elveszett kirakósa lehet… a népünk eredete több ezer évre nyúlik vissza, a Honfoglalás előtt pedig már rég jelen voltak a magyarok a Kárpát-medencében?

Elhallgatott kutatások?

Több hír is létezik arról, miszerint egy közel 4000 éves törzs nyomait találhatták meg egykor egy felfedezés keretében, valamikor évtizedekkel korábban.

Hirdetés

A felfedezésről akkoriban néhány forrás beszámolt, sőt, még az MTA kutatói, őstörténészei is szemügyre vették a leleteket.

Aztán mindent elhallgattak, legalábbis Dr. Bakay Kornél ezt állítja.

Amit elmondott a felfedezésről és annak fontosságáról, abból egyértelműen az rajzolódik ki, hogy az ősmagyar múlt sokkal régebbi, mint azt a jelenlegi verzió elhiteti velünk.

Pont emiatt titkolták el, mert ez túl sok kérdést vetne fel a magyarsággal kapcsolatban.

Egy megdöbbentő felfedezés, 4000 éves magyar sírok több ezer kilométerre

A helyszín a Xingjiang tartomány, ami egy olyan ujgur terület, ahol az ujgurok élnek, akiket sokan a területen fehér hunoknak hívnak.

Sokszor úgy beszélnek ma is a leszármazottaikról, mint “fehér emberek, hosszú, világos hajjal”.

A Sárga folyó és a mongol sztyeppék között éltek őseik, és a mai ujgurok a magyart testvérnépüknek tartják. Ez azért fontos, mert kísértetiesen hasonlítanak a motívumok mind a zenevilágukban, mind pedig a kultúrájukban, öltözködésükben.

2006 és 2007 között olyan feltárásokat végeztek, amikről azóta sem beszéltek. Olyan sírokat találtak, mélyen eltemetett testekkel, melyek a magyarság eredetének végső megfejtését hozhatták volna el a világ számára

– állítja Bakay úr.

Hirdetés

Lepelbe csavart, felöltöztetett, rendkívül jó állapotban megmaradt holttestek voltak ezek egy olyan ismeretlen törzs tagjaiból, akik rokonságot mutattak a magyarokkal.

A testek a kormeghatározás alapján közel 4000 évesek voltak.

Az egyik egy 45 éves hölgy volt, hosszú bokáig érő selyemruhában. A hajfonata és a sapkája csúcsos volt, szkítákra jellemzően.

Nagyon sok halottnak tettek maszkot az arcára.

Ezek a honalapításkori magyar sírokban is jellemzőek voltak, ahogy sok európai nép esetében is.

A magyarság sokkal korábbi mint hitték

Dr. Bakay Kornél még egy videót is közzétett egy előadásáról, amiben elmondta, felvázolta, pontosan miket is tártak még fel ezek mellett a síroknál.

Érdekes módon azonban a Youtube-ról valaki letörölte.

Érdemes feltenni azt a bizonyos költői kérdést, hogy vajon kiknek köszönhetjük azt, hogy gondoskodtak róla, hogy a magyarság ne tudja meg a  végső igazságot?

Egyesek szerint ez az egész azt bizonyíthatja, hogy a magyarok több helyen szórták el mind tudásukat, mind pedig a magvaikat, rengeteg keleti civilizációval “érintkeztek”.

És ami még fontosabb: sokkal korábbra tehető a létezésünk, ezt támasztja alá a 4000 éves magyarokhoz köthető sír feltárása.

Ebből ugyanakkor az is ered, hogy a Honfoglalás sem akkor és úgy történt, ahogyan azt a hivatalos történelem állítja.

Egyre több a bizonyíték arra, hogy a magyarul beszélő avar népesség már várta és ujjongva fogadta azokat a bizonyos “honfoglalókat”.

A magyarság vagy több lépcsőben települt be a Kárpátok közé, vagy egy részünk eleve jelen volt, és csak visszatért a hazába egy több évszázadon át tartó “világpotya” után.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!