CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

5 sötét ómen, mely szerint Ferenc pápa valójában maga az Antikrisztus?

Ezek a vészjósló apró, de annál megbotránkoztatóbb jelek valóban azt mutathatják, hogy Ferenc pápa nem Isten szolgálatában áll, a fülébe pedig már az Ördög suttog?

Tényleg Ferenc pápa lehet az Antikrisztus?

Az a pápa, mely valójában a hamis prófétaként van leírva a Bibliában, akire a Jelenések könyvében is figyelmeztetnek?

Hirdetés

Több olyan furcsa lépést és dolgát szedték össze, amelyek egyfajta ómenként előre jelezhetik, hogy a sötétség hercegének szogálatában állhat, legalábbis sokan így vélekednek róla.

A Jézussal való kapcsolat ártalmas és kerülendő?

Ferenc pápa utóbbi években tett leghajmeresztőbb, sokakban felháborodást kiváltó beszéde Jézsuról az volt, hogy veszélyes a vele való kapcsolat, és kerülendő is.

Persze sokan úgy vannak vele, hogy ez csak egy a szövegkörnyezetből kiragadott mondat, és valójában a pápa ezzel egészen mást akart mondani.

Tény, hogy elég félreérthető, azonban az már kevésbé, hogy a Vatikán egyik szóvivője is mondott korábban érdekes dolgokat.

A menekültválság és a mögötte álló “mesterterv”?

Ferenc pápa nem egy ízben mondta el, hogy a menekültek a felebarátaink, testvéreink és nővéreink, és kötelességünk megsegíteni őket.

Sőt, politikai beleszólásai is voltak a közvéleménybe, mivel elszólta magát többször is, miszerint humanitárius folyosókat kellene nyitni, amiken keresztül beözönlenének a bevándorlók.

Szemet hunyt a durva keleti keresztényüldözések felett?

Mialatt folyamatosan azon “kampányolt”, hogy a menekültekkel legyünk szolidárisak, és fogadjuk el, hogy a nagy részüknek más a kultúrájuk, vallási beágyazottságuk, közben a Keleten zajló eseményekről nem igazán akart tudomást venni.

Ott ugyanis szabályos keresztényüldözés zajlott és zajlik ma is. Több millió keresztény élete van veszélyben, és sokakat köztük meg is öltek, csak a hitük miatt. érdekes módon ez a pápa szemét sohasem szúrta…

A Vatikán és a globális létszámcsökkentés?

A Vatikán szóvivője egy ízben arról beszélt, hogy egy egységes, Új világkormányt kellene létrehozni, és hogy a Föld lakossága már komoly problémákat okoz.

Hirdetés

Azt mondta, hogy az lenne a legjobb a világnak, ha egy az egész bolygóra kiterjedő, világszerte alkalmazható jogokkal rendelkező bíróságot, vagy tanácsot hozna létre az emberiség.

Ez pedig nem jelent mást, mint az Új világrendet magát, még ha burkoltan is, legalábbis az ettől tartó tábort szerint ez maga az Antikrisztus uralmának első lépése…

Ferenc pápa valójában egy illuminátus?

Sokak szerint Ferenc pápa nem véletlenül került a trónra, és valójában ő maga az illuminátusok társaságának egy beépített vezetője.

Ez az első alkalom, hogy az illuminátusoknak befolyása van a pápára, mert a pápa maga is illuminátus eszméket vall.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.