Misztikum

8 halhatatlan sumer uralkodó óvta a Földet 240.000 éven át? A sumerok királylistája, amiről nem beszélnek

Ezek a királyok a mennyországból érkeztek, hogy a Föld egyes régióit vezessék, és az emberek felett uralkodjanak.

Az ősi idegenek egyik legerősebb régészeti bizonyítéka a sumer elbeszélések és a királyi lista?

A sumer királyi listát eredetileg még a 80-as években találhatták meg, de egyes jelentések szerint már korábban egy magángyűjtőhöz került, majd éveken át pihent ebben a gyűjteményben, mire a tudósokhoz, régészekhez került.

Hirdetés

Ez egy különleges agyagtábla, mely a sumer birodalom egykori királyairól, és az ember előtti időkről számol be meglehetősen sajátos módon.

A dél-iraki terület életéről és történelméről is képet kapunk a tábla tanulmányozása során.

A legérdekesebb része ennek a leletnek egyértelműen a királylista, ahol azt taglalja, hogy 8 halhatatlannak tartott uralkodó irányította az akkori világot, akik több százezer éven át éltek.

Gyakorlatilag felosztották egymás között a bolygót, legalábbis erre vonatkoznak egyes utalások a sumer agyagtáblán.

Ezek a királyok felsőbbrendűek voltak az embereknél, különleges vérvonalba tartoztak, mivel földönkívüliek voltak.

Az ősi szövegek arra utalnak, hogy a birodalmaik összeérése és központja a mai Irak területén volt.

240.000 éven át uralkodtak az emberek felett ezek a lények, akik egyfajta istenek voltak, nem is véletlen, hogy az istenkultuszra ekkora ráhatással voltak a Földön.

Anunnakik voltak, akik kijelölt vezetők voltak, és a Földi dolgok irányításáért feleltek, míg az Anunankik kitermelték a Földünkből azt a nagy mennyiségű aranyat, melyre szükségük volt saját bolygójuk megmentésére.

A bolygójuk ugyanis haldoklott, és egy különleges eljárással a légkörbe juttatva visszaállíthattak a paradicsomi állapotokat.

Hirdetés

8 halhatatlan király sok százezer éven át jelen volt a Földön.

Összesen 242.100 évig tartott az uralkodásuk, egészen a nagy özönvízig, amikor is az emberi civilizációt megpróbálták elpusztítani.

Sokan nem hisznek a sumer kőtáblák szövegeiben, pedig azokban egyértelműen utalást tesznek arra, hogy egy mennyei királyság uralkodott a Földön, melynek Eridug volt az egyik királya, akit később Alumim váltott. Ő 28800 éven át uralkodott.

Az özönvizet követően a sumer birodalom egyik első városában, Kishben folytatódott az uralkodás, ám itt az uralkodó már egy ember-idegen hibrid volt.

A történelemtudósok egy része nem hisz ebben a mesében, cska egyfajta sumer folklórnak tartják az egészet.

Ugyanakkor vannak olyan paleoasztronautikai dolgokban hívő régészek, akik lehetségesnek tartják azt, hogy egykor szinte örök életű, nem teljesen emberi eredetű uralkodók uralkodhattak az emberek felett.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.