Érdekes világ

Földönkívüliek másztak ki a tengerekből? Elszabadult a pánik a Földön

A tengerből előbukkanó idegenek miatt hatalmas pánik tört ki, a felvételek pedig futótűzként terjedtek el a közösségi médiában.

Valóban ijesztő felvételek tűntek fel a közösségi hálón, azzal a sugallattal, hogy földönkívüliek, vagy azokhoz hasonlít ismeretlen lények lepték el a tengerpartokat.

A több csáppal is rendelkező, egyetlen földi lénnyel sem összetéveszthető kreatúrákról még fényképek is készültek, ezek pedig az egész világot bejárták.

Hirdetés

Eredetileg egy férfi keltette a pánikot a nyaralni vágyók körében, akik sorra mondták le az utazásukat, miután látták a képeket.

A fotókon valóban úgy tűnt, mintha a tengerből előbújó, A világok harca című film földönkívülijeihez hasonló szörnyekkel lenne tele a tengerpart.

Egy kisebb pánik is kialakult és különféle külföldi fórumokon kezdték el egymás között osztogatni az emberek a fényképeket.

Csak később derült ki, hogy ezek a furcsa lények pontosan micsodák valójában.

Jan Vorster két hete osztotta meg Facebookon a Dél-Afrikában, Still Bayen található szülővárosának strandját szegélyező elhalt aloe vera növényekről készült fotóit.

A 62 éves férfi ártatlan kísérlete azonban, hogy felhívja a figyelmet a környezetkárosításra, drasztikus fordulatot vett.

A nézők egy része ugyanis kiszáradt növényeket rémisztő tengeri szörnyeknek nézték.

Így alakult ki nagyon rövid idő alatt az a szóbeszéd, pletyka, ami aztán elkezdett egy földönkívüli invázióról szólni a partok mentén, és kisebb pánikot kelteni a helyiek körében.

A valóság ezzel szemben az, hogy a fejük tetejére fordult és kiszáradt aloe vera növények csapták be egy rövid időre az egész világot, de legalábbis a helyi lakosság nagy részét.

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.