Érdekes világMisztikum

9/11 az USA legnagyobb átverése volt: a nagypolitika és az olajéhség döntött le a tornyokat!

A Közel-Keletet kifosztó rablóhadjárat kezdete volt ez, egy olyan “indok”, ami miatt a világ szemet hunyt Amerika nyilvánvaló kifosztó háborúi felett egy jó darabig…

Mindenki emlékszik még arra a bizonyos dátumra, mely az egész világot megrázta, az USA-t különösen: 2001 szeptember 11-e.

Az igazság valahogy azóta sem akar összeállni, és egyre több furcsaságot fedeznek fel az ikertornyok összeomlása körül, mely közel háromezer ember halálával végződött.

Hirdetés

Sok elmélet van arról, hogy az egésznek az lehetett a katalizátora, hogy az USA be akart lépni a keleti régióba és el akarta venni az ottani olajkészleteket.

Régóta szándék volt a Kelet teljes destabilizálása.

Az amerikai elit vezető szerepe a világban és a gazdaságban csakis így volt fenntartható, és ezt tudtuk nagyon jól.

Mégis hatalmas árat fizettünk érte…

Pedig az USA vezetősége tudott a lehetséges várható támadásokról. Mások szerint pedig egyenesen felsőbb parancsra, belső erők hajtották végre, egyfajta false flag, azaz hamis zászlós hadműevletként.

Ez utóbbi bevett gyakorlat, hogy egyes súlyos, provokációra alkalmas cselekvéseket akarnak más geopolitikai szereplőkre kenni egy elindítandó háború érdekében.

Valójában az olajéhség és az USA-t irányító vezetőség kapzsisága ölt meg közel háromezer ártatlan civilt aznap.

Az egészet előre eltervezték, ráadásul később a felszabadító, terror ellenes közel-keleti hadjárat leple alatt olyan országokat támadtak meg, olyan vezetőket “állítottak félre”, akik korábban az USA jóbarátai, de legalábbis szövetségesei voltak.

Egészen addig, míg ki nem jelentették, hogy nem kívánnak részt venni az USA által terjesztett adósság alapú pénzrendszerben.

Hirdetés

Kadhafi is nemet mondott, Saddam Hussein is…

Bár kétségkívül nem voltak feddhetetlen emberek, ellenállásukkal veszélyt jelentettek a dollár világvaluta szerepére, ezért démonizálni kezdték őket, bemocsolni.

Kadhafi ráadásul ey petrodollárral “működő” régiót akart létrehozni, ami végleg kiüthette volna a dollárt a nyeregből.

Nem véletlen, hogy aztán CIA szervezéssel belső puccsot szerveztek ellene, és “kiiktatták”…

A terrormerénylet egy BELSŐ MUNKA volt, amit később ráfogtak az Al-Kaidára…

“KELLETT” egy nagy háború a Közel-Keleten, mert Amerika olaja fogytán volt, és még többre akart szert tenni. Emellett el akarta terjeszteni az adósság alapú pénzrendszert is, a dollárt pedig világvalutaként akarta megtartani.

Azóta is bárkit képesek lelkiismeretfurdalás nélkül félreállítani, aki a hatalom és a pénz, valamint az olaj közé mer állni.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Ha tetszett, kövesd partnerünk tartalmait is!

Iratkozz fel a csatornára.

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.