CímlapsztorikMisztikum

900 éves világvége prófécia teljesedhet be: Ferenc pápa válthatja valóra?

Ferenc pápa tényleg saját maga teljesíthet be valami olyat, ami elhozhatja a végidőket, melyről olyan régóta írt már a Biblia a Jelenések könyvében?

Egy a Vatikánban élő, a pápához közeli forrás egészen hajmeresztő dolgokat állít.

Csak remélni merjük, hogy nincs igaza.

Hirdetés

Elmondása szerint ugyanis létezik egy közel 900 éves kinyilatkoztatás, mely előre leírta valamennyi a Vatikánban uralkodó pápát, és egy-egy jellemzést rájuk.

A Szent Malakiásnak tulajdonított pápalista többé-kevésbé fedte a valóságos és pontosnak bizonyult.

Furcsa egybeesés, hogy Ferenc pápa lehet a 112., vagyis az utolsó pápa a sorban. Még bizarrabb tény, hogy a pápai “temetőben” is már csak egyetlen hely van.

A Vatikánhoz köthető legendák úgy tartják, hogy az utolsó pápa uralkodása alatt hanyatlik majd erkölcsileg le az egyház, és fizikai támadásoknak is ki lesz téve, végül Róma leromboltatik.

Ráadásul most maga Ferenc pápa teljesítheti be a jóslatot.

A pápa ugyanis nemrég bejelentette, hogy Bagdadba látogat, Irak fővárosába.

Később meglátogatja Ur városát is, ami az Ószövetségben fellelhető egyik fontos alakhoz, Ábrahámhoz köthető.

A 2021 márciusára szervezett körút másik állomása Erbil lesz.

Austen Ivereigh, egy egyház közeli kulcsfigura azt állítja, rengetegen beszélték már egyházi berkekben, hogy 2020-ban lemondhat Ferenc pápa a hatalomról.

Hirdetés

Több ízben a hozzá közel állók azt mondták, hogy 5 év pápaságra vállalkozott Isten kegyelméből.

Ezt az 5 éves tervet azonban nem tudta végrehajtani, és végül 7 év “bizalmat” kért a Vatikántól.

A Szent Malakiás lista 900 éves sötét prófécia az utolsó pápáról megemlít a jegyzetben egy Római Péter nevet (Petrus Romaus, vagy Peter The Roman)

Azaz magyarra fordítva: „A végső üldöztetés idején a Szent Római Egyházban Petrus Romanus (Római Péter, a szerk.) fog uralkodni, aki nagy szenvedések között fogja terelni nyáját.

Ezután a hét domb városát elpusztítják, és a rettegett bíró megítéli a népét.” A félelmetes jóslat sorait olvasva rögtön az lehet az első kérdés, hogy az Argentínából származó jelenlegi pápának vajon mi köze lehetett egyházfővé választása előtt Rómához, továbbá a születési keresztnevében sem szerepel a Péter.

Természetesen, a Malakiás-elemzőknek erre is van magyarázatuk. Köztudott, hogy Jorge Mario Bergoglio, egykori Buenos Aires-i érsek, a jelenlegi Ferenc pápa

ARGENTÍNÁBA KIVÁNDOROLT OLASZ SZÜLŐK GYERMEKE, A SZÜLEI PEDIG RÓMÁBÓL SZÁRMAZNAK…

Az egyháztörténet egyik legfigyelemreméltóbb alakjának – aki kicsapongó, italozó életmódjából megtérve lett a ferences rend megalapítója – „civil” neve: Francesco di Pietro di Bernardone, ebben pedig szerepel a Péter (Pietro).

Hogy jön ide Ferenc pápa 2010-re tervezett útja?

Egyes vélemények és teóriák szerint Irakban fogja utolérni a végzet.

Mások szerint támadás áldozata lesz, és/vagy elrabolják. Megint mások szerint ismeretlen okokból soha nem fog onnan visszatérni.

Ez utóbbi elméletek már meglehetősen gyanúsak, mondva csináltnak hangozhatnak, ugyanakkor a Szent Malakiás lista létezik és eddig elég pontos volt annak ellenére, hogy a szkeptikusok kételkednek a hitelességében mind a mai napig…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.