Érdekes világ

Titkos náci bázis az Antarktisz alatt? Kiolvadt egy bejárat a műholdas felvételeken!

Igazak lehetnek a legendák, melyek szerint a harmadik birodalom vezérkara a jeges kontinensre menekült?

Az Antarktisz felett elrepülő egyik műhold néhány évvel ezelőtt furcsa képek készített.

Egy olyan felvételt, amin egy oda nem illő dolog látható azon a kontinensen, ahol a népsűrűség szinte egyenlő a nullával.

Hirdetés

Egy hatalmas bejárat nyomai kerültek elő, de úgy, hogy azok később újra betemetődtek.

Mintha valaki, vagy valakik nem akarták volna, hogy megtalálják a kíváncsi szemek…

A műholdas felvételen – mely megtekinthető a Google Earth-ön is – látható a bejárta, mely 2005-ben nem volt ott, 2007-ben viszont megjelent, majd 2019-ben már csak nyomokban látszik.

Sokak szerint ez egyértelmű bizonyítéka lehet annak, hogy a náci Németország valóban eljutott az Antarktiszra, és titkos, földalatti bázist tudtak építeni a felszín alatt.

A struktúra és a bejárat létezése aligha tagadható, ráadásul sokan mesterségesnek vélik, már csak a formákból ítélve is.

A műholdkép bejárta az egész világot, és rengeteg találgatták, hogy pontosan mit is ábrázolhat.

Vész esetén – a világháború elvesztése ilyen lehetőség lett volna – ide menekítették volna a protokoll szerint a teljes náci vezérkart.

Bár hivatalosan nem épült meg, legalábbis semmi konkrétum nincs, sokan úgy gondolják, hogy nem csak megépült valójában több is lett annál, mint amit tudunk róla.

A világháborús időszak alatt a németek szert tehettek olyan fejlett technológiára, melyet sokan földönkívüli eredetűnek gondolnak.

Hirdetés

Rengeteg olyan tervrajzra és műszaki megoldásra bukkantak ugyanis a szövetségesek egyes hadiipari komplexumokban a háború után, ami 10-15 évvel meghaladta az akkori tudományt.

Más helyeken is találtak már ehhez fogható “lyukakat”, melyek bejáratoknak tűntek a felszín alá.

Érdekes módon ezekből a lyukakból mindig úgy tűnt, mintha meleg “kigőzölgés” áramlana, a körülöttük lévő jég gyakran olvadt volt, vagy sok esetben nem is volt körülöttük jég, noha az Antarktiszon mindent jég borít.

Ezek vajon tényleg titkos bejáratok, mint ahogyan azt sokan állítják?

Hitler tényleg parancsot adhatott egykor arra, hogy az Antarktiszt meghódítsák, sőt, komoly expedíciók is lezajlottak, ennek nyomait ma is meg lehet találni az archívumoknak és a német feljegyzések között.

Talán tényleg sikerült is egy ütős, német repülő egységekből álló haderőt létrehozni a jég világában?

Erre utalhat Byrd admirális naplója is, melyben azt említi meg, hogy az általa vezetett Magasugrás hadművelet során repülő korongok verték szanaszét a haderejét…

A korongokon mintha német felségjelzés lett volna…

Herman Göring, aki az egész Antarktiszi hadműveletért felelt, Hitler utána második ember volt a rangsorban, ami egyértelműen azt jelenti, hogy óriási stratégiai jelentőségűnek gondolták a németek a kontinenst.

Ezek mind olyan tények, melyek közvetve de alátámasztják egy lehetséges egykori vagy még jelenleg is működő titkos bázis létét.

Ezek pedig rengeteg furcsa jelenséget magyaráznának meg az Antarktisz körül..

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!