CímlapsztorikTudomány

Áttörés: pár nap alatt eltüntette a koronavírust egy régi ismert gyógyszer

5 nap alatt kisöpri a vérből és a szervezetből a kornoavírust. Ez lehet a végső megoldás, egyre több tudós jelenti be az elsöprő eredményeket.

Oltás sem fog kelleni a világjárvány legyőzéséhez?

Valamennyi média orgánum beszámolt a felfedezésről, még a BBC is elismerően nyilatkozott az ügyben.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy véget érhet a “rettegés kora”, lezárulhat egy éra, az orvosság nélküli korszak, megvan ugyanis a végső megoldás a koronavírusra.

Ráadásul egy teljesen nem várt helyről, egy szintén nem várt, ma már létező gyógyszer képében.

A Jeruzsálemi Héber Egyetem és a New York-i Mount Sinai Egészségközpont szakembereinek megállapítása szerint a COVID-19-et okozó koronavírus megakadályozza a szénhidrátok elégetését.

Így nagy mennyiségű zsír halmozódik fel a tüdő sejtjeiben, ezzel megteremtve a vírus sokszorozódásához szükséges feltételeket – írta meg a 24.hu.

A szakemberek megállapították, hogy a koleszterincsökkentők közé tartozó feofibrát segíthet blokkolni a vírus szaporodási képességét, ezáltal lehetővé téve a tüdősejteknek, hogy több zsírt égessenek el.

Ennek eredményeként az ígéretes gyógyszer akár megakadályozhatja a vírus szaporodását is.

Egy tanulmány szerint a koleszterincsökkentő gyógyszer mindössze öt nap alatt a vírust csaknem teljesen kimutathatatlanná tette.

Ez azért nagyon fontos, mert igazi áttörés, és egy olyan eredmény, amit ma már a világ minden táján, egymástól független laborok erősítettek meg.

Vagyis MEGVAN a csodafegyver a koronavírus ellen, és a tudósok felszólították a kormányokat és a világot, hogy itt az ideje bevetni ellene.

Hirdetés

A gyógyszer előnye bármilyen vakcinával szemben, hogy végigment a hosszú, több éves kísérleti procedúrán, és teljesen biztonságos, nincsenek komoly mellékhatásai vagy kockázata.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!